2009-05-13

Holy makaroni!

Vart tar tiden vägen? Helt plötsligt är det onsdag kväll och jag har inte hunnit blogga. Hmm illa illa men ibland räcker inte dygnet till för all man vill göra. Vad gör man då? Jo "glömmer" vissa saker och koncentrerar sig på andra. Nu ikväll suger det verkligen i bloggtarmen. Abstinenten börjar visa sig och det kliar i fingrarna. hehe

Vad har då utförts under denna "bloggtystnad"? Hunnit läsa 3 st böcker, umgåtts med vänner och framförallt kommit i säng skapligt tidigt. Jobbar just nu hårt på att få till mina små glädjekorn och att genomföra varje dag med ett leende på läpparna. Det har ju fungerat så där. På morgonen sitter mungiporna långt nere vid knävecken men efter ett antal liter kaffe så börjar de långsamt krypa upp mot kinderna igen. Lagom till det är dags att röra sig hemåt så har de hittat sin rätta placering. hehe.

Igår blev det ett litet bakslag. Hamnade i en dubbelvikt position pga av magsmärta som strålade ut i ryggen. Vid 3-tiden inatt började jag fundera på om det var dags att ringa ambulans. Jävlaranåda vad ont jag hade. Men till slut kändes det som att någon drog ut en propp och smärtan försvann nästan med ett toalettbesök. Ut kom lite grus och blod. Så troligen hade jag någon form av njurstensanfall. Nu ikväll har jag bara lite smärta och ska krypa upp i soffan med ytterligare en bok och bara försöka koppla bort smärtan.

Men en sak ska ni veta mina vänner. Era kommentarer har jag läst och kommer under kvällen tassa in hos er och svara. Så Beware of the big fat lady!!!!

12 kommentarer:

  1. Visst blev headern snygg.. Så stolt över den . Så skönt att leendet börjar komma på rätt plats igen för dig .. Glad jag blir.
    Njurstensanfall utan att åka till sjukan.. My god vad ont du måste haft. Hög smärtgräns eller?
    Ha en bra kväll.. Kram L

    SvaraRadera
  2. hmm tror att "den där" Aforia är en tuff brud!!!
    Har du njurstensproblem sen innan??....de patienter jag träffat kan man ju inte få stilla... Men härligt när det släpper utan ingrepp, nå´t smärtstillande hoppas jag du har till hands hemma!!!!!Åsså drick!! Jo vatten alltså!!
    Bokmalsmys låter o vänner låter däremot jättetrevligt!!
    Jobbar fortfarande (paus)hahah !!
    Ha en go kväll!
    KRAM!

    SvaraRadera
  3. :o)
    Tänk vad mycket nyttigt man får gjort när man inte bloggar. Det är rätt kusligt faktiskt.

    Njursten! Det är riktig smärta. Jag hoppas du får slippa det på ett rejält bra tag nu. Min pappa har haft anfall, och jag har sett hur det drabbat honom.

    KRAMAR! SKÖT OM DIG!!

    SvaraRadera
  4. Hej vännen! Åh, vad skönt att höra att det "bara" varit en "sån där" sund bloggpaus. Att du sysslat med andra viktigheter helt enkelt. Låter helt underbart! Fortsätt så. Och ta för all världen hand om dig! =)
    Jag har känt hur du skickat mig styrkekramar hela dagen...;)
    Kramiz och ha en mysig kväll in cyberworld eller om det kanske blir i böckernas värld. Här blir det (helt otippat) det senare alternativet! Puss!

    SvaraRadera
  5. Vad mysigt det låter med att bara krypa upp i soffan med en bok!! Jag tror jag ska anamma det nu i helgen när sambon är borta. Fast jag ska hinna med att umgås med vänner på fredagkväll. ;)
    Hua, lät inte trevligt med njurstensanfall. Hoppas att det går över så du får sova ordentligt. För visst känns allt lite lättare om man får sova ordentligt!!??
    StorKramen, Maria

    SvaraRadera
  6. Nu är det så att du skall vara lite mera rädd om dig tycker jag. Kanske ett litet besök hos doktorn?? Massor av kramar och önskar dig en god natt. :-)

    SvaraRadera
  7. Snacka om hårdhudad! Jag vet vissa människor (hrm.. män) som skulle vara "döende" vid det här laget!

    SvaraRadera
  8. Ja, dagarna går fort och redan är det mitten i veckan och snart helg igen.
    Jag känner också att inte dygnet räcker till för allt jag vill göra.
    Oj, vad jobbigt det måste ha varit med den magsmärta du fick.
    Och njurstensanfall har jag hört kan göra jätte-ont.
    Hoppas du slipper det mera.
    Kram

    SvaraRadera
  9. NU kom jag in:) Precis som jag skrev förut så håller jag tummarna stenhårt gumman för att skiten går över snart. Eller att det är över nu. Inte alls kul att ha sådana smärtor!! Tänker på dig vännen och krya på dig!!

    Kramis

    SvaraRadera
  10. Tur det kom ut annars ska det va bland det värsta i smärtväg man kan va med om och igår krånglade mitt bre band hela kvällen så det gick inte skriva kommentarer mer än en liten stund,annars har det funkat bra sista månaderna, Kram.

    SvaraRadera
  11. Hej! Nämen fy, det låter inget skoj! Tvärtom, det får mina magsmärtor att framstå som en fjärt i universum! Jag gick ju till doktorn jag, men nya prover togs nu, än vet jag inte mycket mer...hoppas nu att det var en engångsföreteelse! Jag kollar på "Sjukhuset" på trean, o skulle inte tveka ett ögonblick att ringa ambulansen om jag fick såna gulliga syrror att hämta mig!
    Jasså, du säger att du är "out of order", jo, det blir nog så när det gått ett tag. Men men inget som inte kan förändras, sådär huxflux. Kanske. Om ödet vill!
    Kramen

    SvaraRadera
  12. Njursten!? Usch, det har jag aldrig haft men har förstått att det gör helvetiskt ont.

    Skickar en lätt mjuk puss! Kände du den?

    Puss!

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis