2009-05-18

Måndagkväll i regnet som smattrar mot fönstren!

Idag har det regnat i stort sett hela dagen. Lite skönt måste jag säga. Man kastar en blick ut genom fönstret på jobbet och känner att det är helt okej med regn. Det gör att det är enklare att vara på jobbet än när det strålar en sol från klarblå himmel. Dessutom slipper man dra fram vattenslangen och vattna. Naturen får sin rotblöta ändå och pollenallergikerna får en fridag.

Idag har jag faktiskt haft en liten ta-hand-om-mig-dag. Började morgonen med att prata friskvård men C på jobbet. Skönt att prata med någon om sin arbetssituation samt kolla lite tryck och puls. Allt var bra. Det känns skönt! Sedan var det jobb, jobb och åter jobb fram till kl 16 då var det dags för nästa. En skön och genomknådande massage i 45 min. Helt underbart när man får loss lite knutar efter helgens trädgårdsslit.

Så nu sitter jag här snart kl 8 och är mätt och belåten och lite trött faktiskt. Ikväll ska denna dam försöka komma i säng tidigt. Fick faktiskt lite bastning från C pga för få sovtimmar. Så nu ska jag börja skärpa mig och inte vara uppe till 24.

Hoppas att ni alla på andra sidan skärmen har haft en skön dag.

9 kommentarer:

 1. Men här har det varit strålande sol och varmt i dag ... Varit ute å jobbat så rätt härligt få ute jobb en sån här dag :)

  Ha en underbar kväll :)

  SvaraRadera
 2. Gonatt på dej du goa!
  Skönhetssömnen är viktig för oss över föörti!
  men inte lätt att hinna med!!
  Nu ska jag också sov!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jo, nog har dagen varit bra ändå. Sol på förmiddagen å sen molnigare på eftermiddagen. Kvällen tillbringade jag med en kompis å nu kring 22 kom min mor upp å ska va här i 1 vecka!!
  Du gör så rätt som går å lägger dig i tid. Jag har ofta funderat på varför man sitter uppe å slötittar på tv när man kan gå å lägga sig i tid å hinna läsa lite istället!!??
  Hoppas du får sova gott!!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du sover gott, vännen:)
  Ja, vi kom hem idag och trots att jag är ganska så slut kan jag inte sova. Men är glad ändå. *ler*
  Över att vara hemma.
  Ha en fin tisdag.
  kram Lallis

  SvaraRadera
 5. God morgon! Så skönt med massage. Blir lite avundsjuk på dig för det. :) Hoppas att du kom i säng ii skaplig tid igår. Ha en bra dag. Kram L

  SvaraRadera
 6. Svischar förbi och hojtar ett snabbt hej i förbifarten... :)
  Heeeeeeeeeeej!!! ;)
  Som sagt... Lite turbulent här för tillfället...
  Jobb (men samtidigt innebär ju det tyvärr även privatliv...) och därför blir det inte mycket tid över till "lek"... :)
  Jättekram och hoppas träningsvärken är bättre. (Något som slog mej är VILKEN TUR det är att man inte skriver för hand när man bloggar, för då hade ju du tappat pennan hela tiden... hehe)

  SvaraRadera
 7. Gott att du myser och hand om är dig,det är ett sundhetstecken det,önskar jag själv kunde tänka att det gör inget om vädret är dåligt för jag jobbar men jag vill det ska va sol jämt,kram.

  SvaraRadera
 8. Sådär borde alla MÅNDAGAR vara- kanske skulla jag blir lite vänligare inställd till dem då:-)

  SvaraRadera
 9. Åh en sådan dag skulle jag behöva nu också.... Fick höra idag att jag tydligen har en "kattmuskel" som vill leva sitt egna lilla liv.. Den som sitter mellan skulderbladen :S Den man gärna, precis som katten, skjuter upp när det "kommer fara ivägen" Så massage skulle göra under på den här kroppen nu :P

  Sorry att jag inte kikat in på länge min vän. Har varit i tvekans tider om jag ska ge mig med bloggen eller inte igen. Känns motat många gånger men samtidigt så saknar jag ju ER så fort jag är borta :( Så ni blir nog dragandes med mig ändå ;) Anledningen... är ju den vi pratat lite på mailen om och jag har kämpat lite med det men men shit the same liksom... Det får bära eller brista om man säger så.

  Hoppas allt är mycket bättre med dig gumman och att du även får njuta av lite lugn och ro även när det inte är måndag ;)

  Kramis i massor till dig min underbara vän

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis