2009-06-29

Måndag kväll och värmen håller i sig!

Alla ni som har semester, grattis till er. Ni har lyckats pricka in det superfina vädret. Själv försmäktas jag på jobbet hela dagarna och försöker snika till mig en liten solbränna på kvällarna. Det går inget bra. Är inte riktigt lika vit som en alvedon men inte långt ifrån. Men förhoppningsvis är sommaren lång och varm så att jag till slut kan stoltsera med en solbrun kropp. Brukar ta mig hela sommaren att få någon slags brun färg men den håller sig desto längre in på hösten. I år vettisjutton hur det blir. När solen till slut kom till denna avkrok i Sverige käkade man medicin som gjorde att man inte kunde sola. Har vackert fått suttit under markisen och suktat. När man till slut hade chansen så brände sonen sönder ryggen. Inte ger jag upp för det. Nej då här ska det nu stekas fläsk och brännas kalorier i kvällssolen fram till helgen. Då ska det banne mig bli en tur till stranden.

Idag har sonen äntligen lyckats bli av med solsvedan och stickningarna. Nu är han ute och roar sig med moppen och kompisar. Tror minsann att nu försöker han ta igen helgens vedermödor. hehe

Världens bästa Åsa! Jag hoppas att du har haft en bra måndag och önskar dig en lika bra om inte en bättre tisdag, trots brännan som kom till i helgen.

Även alla ni andra som sitter på andra sidan skärmen önskar jag en härlig och bra tisdag.

6 kommentarer:

 1. Jag har köpt mig spf 30 till nästa vecka som sagt, jag tänker inte upprepa den årliga dumheten. Jag är dessutom livrädd för de djupgående effekterna av att bränna sig, de som kan ge sig till känna efter flera år...Yrkesskada.

  SvaraRadera
 2. Hilluuu!!
  Hihi!! Maneter tycker om att bli rakade på ryggen förstår du... *asg*
  Nä.. Rakhyveln tar bort hullingarna... Annars så hjälper ättikan föga... :)
  Kram och natti!!

  SvaraRadera
 3. Gokväll!
  Länk med awarden blir det inte men jag skickar tillbaka till dej nu här och vidare via mailtill resten!!!!12 är många!!
  Just hemkommen från femtioårsfirande!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Äntligen kan jag läsa din blogg igen. .
  Känner mig lite mobbad när det bara kommer upp sidkolumen och inget mer. *snyft*
  Resan upp för oss gick jättebra.
  Ha det så bra på jobbet.. Kram Lisa

  SvaraRadera
 5. Här steks oxå fläsk men gör lite nytta på samma gång,du hade rätt,moster Randi och gurkan blev borta,hoppas hon rest hem och stackars gurka,ha så gott själv,kram.

  SvaraRadera
 6. Klart sommaren blir lång och solig. Fast fullt så här varmt behöver det inte vara...

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis