2009-08-26

Är tillbaka efter en eländes matförgiftning!

Okej nu har man testat det också. Trodde jag hade lite hang-over från lördagens kräftskiva men det visade sig vara en släng av matförgiftning. Lyckades med konststycket att snaska i mig dåliga kräftor. Det sjuka i det hela är att kräftorna smakade inte illa. Skumt, men vi är 4 st som blev dåliga och vi åt av samma kräftor. Vi sjuknade in pö om pö och jag var förstås sist ut. Troligen för att jag inte åt så mycket av dessa kräftor. Den som åt mest insjuknade efter ett par timmar bara. Synd var att vi snaskade i oss allihopa och har inget att gå till affären med. Fy usch och tvi vad dålig man blir. brrrrr

Men nu är jag på fötterna igen och har jobbat idag. Trött som attan är jag, vilket inte är så ovanligt hehe. Ikväll blir det soft i soffan tillsammans med vampyrer och Ahlgrens bilar. Kanske ett glas vin (rött) så att man känner sig som en i gänget. hehe Hoppas nu att True Blood är sevärt men som tur är, det finns en avstängningsknapp.

Hoppas att veckan hittills har varit bra för er.

7 kommentarer:

 1. Å stackars dej, skönt att du är på fötter igen
  Kram Bibban

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att du har huvet opp och benen ner igen! =)
  Veckan har varit finemang här...jag är ju ledig! (än så länge...)
  Kram och sov gott!

  SvaraRadera
 3. Ska på kräftskiva själv på lördag så det blir att äta efter dom andra så man hinner se om dom är bra eller inte,kommer säkert hitta något nytt kändistillhåll i Malmö,vi hörs,kram.

  SvaraRadera
 4. Nämen, hua!! Fy för matförgiftning. Spy är nog bland det jag tycker sämst om... Tur att det går över relativt fort.
  Hoppas du hade en trevlig filmkväll!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 5. Usch blev du matförgiftad..
  Nu tappde jag suget att följa med på kräftskiva i helgen.. *suck*
  Vill inte alls bli dålig nu.
  Skönt att du mår bättre.

  Ha det så bra...Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Nämen fy för matförgiftning. Hade ni inte kvar kartongen? Eller var det färska kräftor i lösvikt? Och tänk, jag som smaskar i mig ett kilo utan problem, hade väl inte slutat spy än!
  Jag köpte mig faktiskt en burk surströmming ihelgen, bad gubben öppna den på balkongen o så smaskade jag i mig ett par tunnbrödsrullar. Tyvärr missade jag mandelpotatisen, så det blev lite väl skarp smak. När jag var nöjd spolade jag ner resten i toaletten, maken äter INTE sur strömming, och inte glad heller för den delen!
  Ha en fin vecka/Kramen

  SvaraRadera
 7. Nej men usch! Matförgiftning är verkligen en pärs för kroppen!

  Jag tänkte på det att ni inte hade några kvar och kunde gå tillbaka med till affären... kanske minns ni märket på dem och har kvitto/inköpsdatum... då kan ni ju kontakta företaget som har dem i grund och botten -för det ligger ju även i deras intresse att inte sälja dåliga kräftor.

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis