2009-08-14

Liten fundering kring omtanke från okända

Tänk vad lite omtanke värmer. Helt för mig okända människor oroar sig för mig och dessutom skriver det till varandra. Det känns lite overkligt men jag blir oerhört smickrad. Sedan blir man "upplyst" om någonting och det är väl kanske inte det roligaste. Men just tanken att man borde få bli "upplyst" och att det diskuteras är smickrande och värmer. Smickrad för att man blivit uppmärksammad och att man läser min blogg.

Det visar på att det finns medmänsklighet och värme därute även mot sådana man inte känner via bloggar eller IRL.

6 kommentarer:

 1. Visst är det underbart att det finns så mycket godhet i världen...
  Det finns hopp om livet :)
  Varma kramar till Dig...

  SvaraRadera
 2. Det finns ju faktiskt fler människor än man tror som bryr sig och det är ju alltid uppiggande och stärkande på alla sätt. För omtanke och värme behövs i massor.
  Kram marie:)

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är det härligt med all omtanke som visas!! ;) Undrar vad "Flashback" är för något???? Har inte hört talas om det förut...
  Önskar dig en trevlig helg!!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 4. Oroar mig inte dugg för dig ,vet att det inte behövs men tycker mycket om dig som bloggvän och kompis,man bildar sig en uppfattning om sina bloggvänner och så avgör magkänsla och hjärtat var man placerar dom känslomässigt och du finns i mitt hjärta som något bra ,det va mitt sätt att förklara varför jag bryr mig om dig,ha en bra kväll o kram.

  SvaraRadera
 5. Hej hej!
  Hoppas du får en härlig helg!
  Kram från världens bästa Åsa

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis