2009-08-12

Tiddelido!

Så är man tillbaka i vardagen igen. Jisses vad denna semester har rusat iväg. Fattar inte riktigt ännu att det är slut nu. Va inte kan väl sommaren och semestern vara slut ännu, eller? Sommaren kanske inte är slut ännu men om man tittar ut och kollar temperaturen så barkar det med stormsteg mot hösten. Att semestern är definitivt slut har väckarklockan talat om för mig nu i tre dagar. Precis när man har glömt det eländiga ljudet är det dags igen. Fy sjutton, blä och usch och fy, vad jag hatar detta ljud. Ett ljud som påminner om det stora måstet, gå upp!

Har ännu inte hunnit lägga över några bilder från varken Turkiet, Loftahammar eller Leksand så de får komma lite senare. Har för sjutton gubbar knappt landat ännu efter resan till Leksand.

Resan till Leksand och Helén med familj var kanon. Vi hade hur trevligt som helst och hade absolut ingen lust att åka hem i söndags. Till och med Sonen tyckte det var trevligt och kunde ha tänkt sig stanna ett tag till. Det är ett gott betyg det. Vi åkte som sagt i fredags på eftermiddagen och landade hemma hos familjen vid halv sju. Mottags med stora familjefamnen och glada skratt. Måste medge att jag var lite nervös inför hur det skulle kännas att träffas igen. Men den oron sveptes bort omgående när vi klev ur bilen. Hela familjen stod på rad och de bara väntade på sin tur att kramas. Det kändes som att komma hem. Vi plockade upp tråden direkt från då vi möttes i Side, Turkiet. Är helt förundrad över hur gott det kändes att vara hos Helén och tjejerna. Normalt sätt brukar varken jag eller sonen plocka upp denna känsla förrän efter ett tag. Men här landade den direkt.

Grillen sattes på och första ölen knäcktes vid 8-tiden då vi hade tjattrat och skrattat, kramats och pussats, fått sonen generad, Heléns tvillingar generade. Japp kvällen var god, luften var ljummen och grannarna satte i öronproppar för att slippa höra våra glada tillrop och skratt. hehe Heléns systerson tittade över och då fick även Sonen någon att prata med. Så även han var nöjd när vi kröp till kojs vid 02:00. Lördagen började vid 12-tiden när Helén och tjejerna vaknade och sedan var det full rulle igen. Munglapp, skratt, bus och återigen skratt. Jisses vi pratade och pratade så att munnarna våra nästan gick ur led. Framåt 7-tiden begav vi oss in till Leksands centrum för att äta en god middag på Bosporen. Där satt vi till klockan blev 23. Sedan bar det hemåt till Helén och där fortsatte vi att prata, skratta, busa för att sedan stappla ner i sängarna vid 2-tiden. Vädret under dagarna var väl sisådär men framåt kvällningen sprack det upp och blev hela 27 grader varmt. Så något badande i Siljan blev det inte av denna gång. Utan vi umgicks och lärde känna varandra ännu mer. Drog den ena historien efter den andra ur våra liv. Vi upptäckte att våra liv har gestaltat sig ungefär likadant. Det kändes och känns som att våra familjer har känt varandra hur länge som helst. Allt föll naturligt och inget blev konstgjort. Så Helén och hennes familj har nu upptagits i vår La Familia. Så denna resa var absolut inte den sista upp till dem. Nästa gång kommer hela konkarongen ner till oss. Najs!

Söndagen och dagen för att resa hem kom alldeles för fort. Vi skulle ha åkt efter frukosten men vi kom inte iväg förrän halv 7. Vi drog och drog på avresan för att vi hade det så himla bra. Hemma landade vi vid 22:30 och under tiden vi reste så messade vi varandra minst 5 gånger. hehe Nu väntar vi bara på att Helén och tjejerna kommer ner till oss. Suck!

Ops hehe nu ringer Helén. Ciao måste prata lite skit.....

6 kommentarer:

 1. Nämen, oj, så skoj att ni funnit varann så bra!! Det är ju så kul när det funkar!! ;) Låter ju som att det inte gått nån nöd på er heller!! ;)
  Vi jobbar ju kväll i veckan å jag gruvar lite för nästa vecka då min klocka ringer 05.15!! Hua!
  Men, men, det funkar ju det med, det har det ju gjort tidigare.
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Hej gumman! Helt underbart att höra att du haft en härlig (och välförtjänt) semester. Härligt även att höra att mörkret du gick in i för fyra år sedan släpper in strimmor av hopp och tro, att ljuset är tillbaka i ditt liv. Glad för din skull! =)
  Puss & Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt det låter som att ni har haft det toppen.
  Ja denna makaper som låter så olidligt gräsligt.
  Ser fram emot fler bilder ifrån dina äventyr i sommar.
  Ha det gott och kram Marie:)

  SvaraRadera
 4. Så härligt när allt bara blir rätt!!!
  Gläds med dej o sonen!
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Va kul när allt stämmer,och slumpen avgör allt så man vet inte mycket,vi har oxå några som allt stämmer med och man kan va den man är och det blir aldrig roligare än man gör det till,gott att du är hemma och allt är bra,vi hörs,kram.

  SvaraRadera
 6. Tiddelido på dej själv Lena. Vet du att några på Flashback letar efter din bloggkompis "Lisa"? Hennes numera borttagna blogg "Ett djupt sår" är tydligen fejk från början till slut och de är förbannade på att hon utnyttjat människors godtrogenhet genom att hitta på en incesthistoria.

  Kolla själv: www.flashback.info/showthread.php?t=975915

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis