2009-09-30

Onsdag kväll och jag är så trött!

Sitter här och gäspar munnen ur led. Det är dags för att nanna kudden. Men innan dess lite snabb uppdatering vad som händer på den här sidan av skärmen.

Måndag och tisdag gick åt att försöka återställa ett kraschat program på jobbet. Blev övertid för att försöka få igång programmet och servern igen. Själva övertiden i sig är inte så jobbig utan det jobbiga var att försöka prata med en indier med indisk brytning på engelskan. Himalaya vad svårt det är att förstå en del indier. De pratar en grötig engelska som är så otroligt svår att förstå. Dessutom att försöka klura ut vad de pratar om när det rör sig kring datorer, server, program och programmering är fasiken inte lätt. Både måndagen och tisdagen gick åt att försöka skruva in kanalen för indisk engelska. Många gånger fick jag be om att de upprepade det de sa för att försöka förstå. När det inte hjälpte så var det bara att be dem skriva ner det så att man kunde läsa via chatt. Men till slut lyckades vi få upp programmet och server så Mission was completed kl 17:30 igår kväll.

Ikväll var vi hemma hos M och käkade middag och tittade på Idol. Det var supertrevligt och maten var god. Men till slut så kände jag att ögonen började falla ihop och jag flummade iväg någonstans långt bakom tv-skärmen. Då var det bara att bryta upp och åka hem. Egentligen vill jag nu sätta mig framför tv:n och njuta av ett nytt avsnitt av True Blood men kroppen orkar inte riktigt med det. Utan det blir att se på reprisen istället alternativt SVT play.

Så mina kära bloggvänner, jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte har tittat in hos er på ett tag och att jag inte orkar med det ikväll heller. Men nu är denna donna helt slutkörd och imorgon är det dags att börja delvis på det nya jobbet. Så då är det viktigt att jag är klar i knoppen så man inte sitter som en fågelholk när det berättas vad de förväntar sig av mig.

7 kommentarer:

 1. Nog förstår jag att du inte orkar med datorn efter allt datastrul på jobbet. Jag har oxå varit med om indisk datasupport, det var oxå på jobbet. Första gången jag hörde en indier prata engelska så var det en kompis som min mor lärde känna i St. Petersburg. Jag frågade då min mor vad tjejen pratade för språk!! ;) Det var ju tydligen engelska men det tog ett tag innan jag kunde urskilja orden. Numera tycker jag det är så gulligt med indisk engelska men ja, det kan va svårt att förstå.
  Hoppas du får sova ordentligt inatt!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Hoppas du är lite piggare i knoppen och att det gick bra med nya jobbet. Lycka till:)

  SvaraRadera
 3. Slinker bara inom och ger dig en stor, varm KRAM! =)

  SvaraRadera
 4. Klart vi förstår,alla har vi mycket att göra periodvis och nu har jag det körigt med så försöker klämma in några kommentarer när jag hinner med,stänga av maskinen vill jag inte då går det inte att skriva något till dig och dom andra vännerna jag har,imorgon har jag lyckats få en Elladag igen och det är som alltid det roligaste som finns,ha de gott nu o kram.

  SvaraRadera
 5. Har spikat datum för pumpen med mina bloggläsare nu, 24:e okt kl 14, hoppas att du kan komma =)

  SvaraRadera
 6. Bloggpumpen blir den 14:e nov, sorry om jag strular (jag skyller allt på peter ;) men 14:e nov blir det av iallafall o jag hoppas att DU kan komma!
  *kram*

  SvaraRadera
 7. Lördagskarm till dej!!
  Jag tillhör också de trötta nu..igen!!

  Var rädd om dej!

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis