2009-10-04

Så är det söndag och solen visar sin gula nuna!

Vaknade tidigt idag för att vara mig. Vaknade redan kl 08:00 men körde ner huvudet hårt i kudden och försökte somna om. Lyckades med det till kl 09:00. Insåg att just denna morgon vill kroppen och huvudet inte sova. Tog upp en bok och läste liggandes i sängen under det varma täcket. Kände absolut inte för att gå upp. Till slut kravlade jag mig upp och satte mig genast vid datorn. hehe Tittade in lite här och där hos mina bloggvänner. En nyhet som är megastor är att hos Mamma Melissa har Lillebror tittat ut och gör allt nu för att charma sin mor och far. Så jag säger bara ETT STORT GRATTIS TILL MAMMA MELISSA!

Andra pluggar för fulla muggar medan andra firar kanelbullens dag. Mycket händer det runt om nu i vårt avlånga land. Själv ska jag nu ner och väcka Sonen så att att jag får någon frukost någon gång....

10 kommentarer:

 1. Själv har jag haft turen att ha Ella som sällskap denna helg med så sova till kl 8 och så kan jag glömma,5,30 kom hon och kröp upp i min säng och sa,vakna morfar det är morgon nu och jag är så hungrig i magen men det är med glädje man går upp och fixar frukost mm,sant att kanelbullar med mjölk påminner om barndommen men nu mer kan jag inte dricka mjölk,har fått lactos enligt min egen diagnos men det finns så mycket lactodfritt idag så det funkar att ha det,kram.

  SvaraRadera
 2. Hej vännen.
  Gissa vad jag har gjort nu på eftermiddagen. Är ensam i kväll (resten av familjen spelar squash). Jo jag har orkat baka 63 kanelbullar. Så det så.
  Vissa hinner och orkar med allt. (Full koll liksom)
  Kram från noll koll.

  SvaraRadera
 3. Låter som en ljuvlig start på söndagen.
  Hade absolut ingen baklust igår så kanelbullen får ursäkta. Det blev en västerbotten och kantarell paj som jag har skrivit om på min blogg.
  Fortsatt bra vecka:)

  SvaraRadera
 4. Hopp!
  Jag är tillbaka igen efter en välbehövlig bloggsemester.
  Vad skönt det lät med en bok under ett varmt täcke! Det var länge sedan jag tillät mig själv en sån stund inser jag. Jag är värdelös på att ge mig själv sån egotid. Måste bli bättre på det.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Grattar å hurrar Melissa!!!

  SvaraRadera
 6. Goooood mooooorgon!! (Tror jag... Har inte hunnit tänka eller känna efter så noga ännu... Hihi!!)
  Kikar bara förbi på min väg mellan sängen och morgonkaffet (hör du hur fötterna hasar, när jag drar benen efter mej...??), för att önska dej en fin dag!!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej vännen! Hur går det med allt? Blir nyfiken på vart ni ska flytta. Jag kikar ju runt lite i stan vi bor i (samma som dig, remember?). Vill helst hitta något i närheten av sonens skola, o gärna större, men det är inte ofta det kommer loss ngt på hyresmarknaden. Köpa har jag inte lust med just nu. Jag har förresten bytt bloggnamn, för att kunna designa lite mer o kunna lägga till gadgets. Finns numera på http://happyontheway.blogspot.com. (Innan var jag en mamma med en prins, som du hittade hos Tindra *ler*). Kram!

  SvaraRadera
 8. Haha! Ja du... Jag säger som Beyonce...
  "If you like it, you should have put a ring... eeh... Jag menar BLING, on it..." ;)
  Ha en toppenhelg!!
  Kramen!!

  SvaraRadera
 9. Gott att det blev fullt ös på nya jobbet då går tiden fort,är man duktig så blir det fler uppgifter så är det men hoppas det syns på lönen med,ha en fin helg min vän så hörs vi,kram.

  SvaraRadera
 10. Förstod inte det där med att du skulle väcka sonen så att du fick frukost. Gör han frukost åt dig varje morgon? En son ska jag försöka få också!
  Lockar man med nåt särskilt?

  Nu ska jag hoppa i säng. Har fredagsmyst med familjen framför Idol. I morgon är det dags för yngsta dotterns årliga skoljippo, med lotterier och uppträdanden. Och jag har bakat matbröd (jag lyckades bra, trots att jag inte bakar alltför ofta). Ha en skön helg nu.

  Kram!

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis