2010-01-09

Helgen är här och jag är ledig!

Vilken underbar morgon det har varit. Sovmorgon och när man vaknade strålande sol utanför. Vovvsen hemlämnad och superglad att äntligen få komma hem. Dock lite sorgsen för att sonen har ännu inte kommit hem. Vilken underbar helg det blir denna helg.-Till och med tomtarna och nissarna har hållit sams!

Först så är man ledig både lördag och söndag. Inget jobb, inget tvång och dessutom så kommer familjen bli komplett igen. Ja nästan, Dotera kommer ju inte hem men både Caesar och Sonen kommer att vara hemma nu. Caesar anlände hem med buller och bång.. Far hann inte ens ta av honom skyddskappan utan Caesar for upp genom trappen och rakt in i sovrummet till mig. Hmrmmm jo denna dam låg faktiskt kvar i sängen när vovvsen kom hem. Vilken glädjerusning det blev. Helt plötsligt en blöt och lycklig nos rakt in i fejjan. hehe Det är en speciell känsla! Senare ikväll kommer Sonen också komma hem. Någon gång runt 8-9 tiden.

Även våra vänner från Indien, Deep och Gopesh har anlänt till Sverige igen. Så ikväll blir det middag tillsammans med massor av pojkar. Inte illa om man jämför med förra helgen, då prinsen drog till champagnebordet. hehe Så nu är det slut med tystnaden i detta hus och denna dam måste nu då skärpa till sig. Slut med slapparkvällar och sura miner. hehe

Enda smolket i bägaren är att Dotera drar iväg till Manilla för en hel månad. Kul för henne men lite dystert för mor hennes. Även om vi inte ses så ofta är hon ändå i närheten och det känns tryggt. Nu ska hon ut på äventyr i Manilla för en hel månad. Det blir tungt innan hon ringer och säger att hon är hemma igen. Inte för att jag inte önskar henne detta utan för att oron kommer att lägra denna kropp tills Dotera är hemma välbehållen igen.

Snart ska dansskorna snöras på och en trånande vals ska intagas tillsammans med dammråttornas värsta fiende. Sedan ska det skuras golv med moppen den glada. Så vad är väl Let's Dance när man kan valsa omkring hemma? Ja det skulle ju vara att denna dans utförs utan publik och utan någon jury, som tur är. Dock kommer julen få hänga kvar en liten stund till. Vi har ju för sjutton gubbar inte kommit fram till påska ännu. hehe Men snart så kommer julen läggas i glömska ett par månader för att ersättas med längtan efter stången. Sillen kommer att komma på kort besök under våren för att sedan återigen besöka oss på stångens dag. Julskinkan däremot har rymt tillbaka till stian och prinsen som sagt han sitter nog kvar vid champagnebordet och luktar på sina korkar.....

3 kommentarer:

  1. Vilken trevlig läsning du bjuder på!! ;) Borde oxå ta en vals med skurkäppen men, ja, det får bli en annan dag. Nu ska vi äta gott å dricka lite vin å se en Walanderfilm. ;)
    Önskar dig en finfin fortsättning på helgen!!
    Kramen, Maria

    SvaraRadera
  2. Hej Aforia. Det där med "blöta nosen i fejan", känner man ju igen. Och på nåt sätt så blir man lite lycklig av ett sådär (egentligen rätt äckligt) härligt välkomnande. Hundar kan verkligen konsten att älska sin familj!

    :o)

    SvaraRadera
  3. Förstår förresten sorgen över att dottern åker. Kram!!!!

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis