2010-01-03

Första söndagen på det nya året!

Det är tomt och tyst i stugan. Skratten, bullren och busen har tystnat. Sonen har dragit till fjällen med kompisar och Caesar har dragit till Far. Själv ska jag jobba, jobba och återigen jobba eftersom vi har årsbokslut nu.

Denna dag kunde ha börjat bättre. Tomtarna på loftet stängde av väckarklockan så att Nissarna inte skulle vakna och dra kroppen ur sängen. Vid 12 vaknade Nissarna till och upptäckte. Jisses vad gör vi i sängen? Vi skulle ha varit på jobbet nu! Japp man har gjort det igen. Men men får ta igen det imorgon istället.

Nu sitter jag här och väntar på den goda feen. Ikväll blir det bal på slottet och än så länge har hon inte dykt upp. Vad fasiken ska man ha på sig? Får ta någon gammal trasa och hoppas på att den goda feen kommer i tid. hehe Precis som Askungen måste denna dam vara ute ur salen kl 24 annars faller allt. hehe För imorgon ska de jobbas igen.

Leksand var helt underbart och avkopplande. Vi hade precis som vanligt hur bra som helst med mycket glädje och kärlek. En egobust så det heter duga. hehe Men resan dit var inte så rolig. Precis vid Borlänge började det bli snörök så det heter duga. Fy bubblan vad otäckt det är att köra i snörök och mörker. Men vi kom fram lyckligt. Vägen hem var lika jobbig. Snörök, snöfall och ett ständigt fallande mörker. Vid Strängnas var vi vittnen till en liten bilolycka. Killen i bilen framför fattade inte att man inte kan köra i 70 i skarp kurva och snömodd. Så han kraschade rakt in i vägräcket. Bilen åt helvete men de klarade sig undan med chock. Så resan hem tog 7 och en halv timme istället för 4. Snacka om att man var stendöd när man kopm hem.

Lördagen var det bara att kliva upp för att jobba och sedan hem och hjälpa sonen att packa. Skjutsa honom till vännerna för att de skulle kunna gå upp tidigt och åka till Sälen idag. Har fått sms lite då och då för en uppdatering vart de är. Men nu har det varit tyst ett tag så då börjar modershjärtat oroa sig. Fast de borde vara framme vilken minut som helst nu. Så då blir det ju lite körigt för dem att packa in i stugan och sedan packa upp.

Nä jisses här kan jag inte sitta mer för nu måste fejset fixas, kläderna på eftersom feen vägrar infinna sig.

Ha en bra söndagkväll!

8 kommentarer:

  1. Gott att ni kom hem välbehållna och ha så kul på balen,behövs kanske inte så mycket förberedelser du duger nog ändå,kram.

    SvaraRadera
  2. Ja, hua! Inge kul att köra i snö å mörker!! Vi hade tur att det var uppehåll igår när vi åkte till Ö-vik. Hade vi åkt i onsdags så hade det snöat... Ibland ska man ha lite tur!!
    Sköt om dig å hoppas du kan njuta av att du är själv för stunden!!
    Kramen, Maria

    SvaraRadera
  3. Hoppas att balkvällen blev lyckad...med eller utan fe! =) Hur är det med tomtarna och nissarna idag då...fattade de vinken från igår...? =) Kramiz

    SvaraRadera
  4. Och äntligen är det vardag och slut på helgerna.

    SvaraRadera
  5. ~♥~KRAM! ~♥~

    /Nastasia

    SvaraRadera
  6. ...har Du möjligen Facebook?..så kanske vi hade kunnat träffas där, tänker jag...:o)

    Nastasia

    SvaraRadera
  7. Kikar in för att önska dig en trevlig trettondagsafton! Kramiz gumzan! =)

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis