2010-06-15

Planering planering panna i djupa veck!

Hur mycket man än planerar blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Har nu i flera dagar sagt att jag måste börja planera inför Indien resan och framförallt börja packa. Har jag gjort det? Nä inte det minsta. Det är liksom så overkligt att jag har inte fattat att det är dags snart. Det var först idag som jag fick en aha-upplevelse. Shit banan, det är ju på lördag jag åker och resväskan står fortfarande tom. Så nu är det bråda dagar med att planera för sonen, inköp av lite nytt och fräsht att ha på sig, fixa annat behövligt som ska tas med, tvätta osv. Som tur är, är det viktigaste fixat, visumet och vaccinationerna. Resten löser sig säkert. Har jag glömt något får jag väl köpa det på plats. Har nog aldrig varit så lugn innan en sådan här lång resa som jag är just nu. Har levat efter devicen, det löser sig alltid, hela vägen. Men det är snart dags och väskan packar ju inte sig själv. Inte heller tvätten tvättar sig själv. Fasiken nu måste jag verkligen ta mig i kragen och fixa resten också. För inte tog jag mig i kragen ikväll heller. Nä jag drog ut till dotera och freunde för en trevlig liten middag istället. Kändes betydligt mycket skönare än att packa. Men det blir ju surt imorgon istället. Så nu har pannan veckats ännu mera och rynkorna har fördjupats. Håret har bleknat och de söta små svarta ringarna under ögonen har blivit HUR STORA SOM HELST. Så från och med imorgon så ska jag banne mig börja. Det är i alla fall ambitionen just här och nu. Imorgon är ju än annan dag som alla vet. hehe

Dock har jag förbjudit mig själv att göra några som helst bloggbesök, facebook tittande, inlägg osv från och med nu. Så nu kommer det vara lite tyst och tomt på bloggen. Ska dock försöka komma in någon kväll under resan och skriva lite granna från Indien. Kanske även lyckas få in lite foton. Men om inte så kommer garanterat säkert världens längsta blogginlägg när jag är tillbaka.

Därför alla ni på andra sidan skärmen, får jag önska er en riktigt glad midsommar med sol och värme, kanske lite snaps och sill också. Kanske kommer några av er också påbörja er semester, så då önskar jag er en trevlig semester. Vi synes och höres om inte tidigare så senast om två och halv vecka!


GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!

PS. B hinner inte ringa eftersom jag har skjutit på allt. DS

5 kommentarer:

 1. Nu ska du bara ägna dig åt dig själv och resan!!

  Kramar i massor!

  SvaraRadera
 2. Ha en underbar resa å lycka till med packningen. Något jag lärt mig på våra resor är att det mesta finns att köpa på plats (om man glömt nåt). ;) Sist vi var iväg så var det flera saker jag inte tog med utan köpte när vi kom dit.
  Ha det så gott å hoppas du hinner se och uppleva en massa saker å inte bara jobba.
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 3. Å jag hoppas du har det bra... Det var kanske en onödig önskan för det har du säkert - hur bra som helst.
  Solskyddsfaktor.
  40.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Önskar dig lycka till och kommer sakna dig men desto roligare när du kommer hem,va rädd om dig,kpm.

  SvaraRadera
 5. Skickar en lååååååång kram til dej och hoppas att du har det bra!!

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis