2010-12-04

Helgen är här och snart är det 2:a advent

Så har helgen infunnit sig med lugn och ro. Imorgon ska andra ljuset tändas och vi närmar oss med stormsteg julen. I år kommer julen att bli lugn och ingen hets. Vi ska umgås bara familjen på julaftonen och sedan på juldagen träffas vi stora "La familia" och firar tillsammans. Denna jul kommer att bli en stor härlig ledighet med mycket god mat och massor av värme.

Denna vecka har varit riktigt tung för jag har legat nerbäddad med huvudvärk, feber och ont i kroppen. Dras fortfarande med lite huvudvärk och lite feber. Känner dock att nu börjar det lätta.

Inget bud har kommit på huset utan det får bli en visning till innan jul. Sedan är det bara att hoppas att någon tycker att huset är fint nog att köpas. Tråkigt men sant!

Ikväll blir det middag och umgänge med Jens och Gunnar. Lite glögg och pepparkakor och sedan en middag med räkor och vin. Mums!

Imorgon ska vi ha adventsglögg inom vårt kvarter. Lite skvaller med grannarna och god glögg.

Hur ser er helg ut?

5 kommentarer:

 1. Låter som mys hos dig - men fasen vad synd att inga bud kommit in. Jag ska hålla hårt om tummetottarna för din skull!

  SvaraRadera
 2. Nu tror jag vi får hålla tummarna lite hårdare så det blir ett bra bud på huset!!
  Lät inge vidare att va sjuk. Hoppas du kryar på dig.
  Vi har idag varit på fotosession utomhus + en sväng till svärföräldrarna. Imorgon ska jag sova länge för det är dax för nattjobb å sen kanske hinna träffa brorsbarnen.
  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 3. Ja, tänk att det redan är andra Advent snart.
  tiden går så fort...

  Men vad trist att du fått feber, huvudvärk och ont i kroppen.
  Hoppas det inte är någon influensa du råkat ut för och hoppas du mår bättre snart.

  Och hoppas att du snart får något bra bud på huset så du kan sälja det.
  Ha de så gott
  kram

  SvaraRadera
 4. Tillfrisknande, soffhäng och Minstingen.

  SvaraRadera
 5. Skumt att ni inte fått något bud tycker jag. Det råder ju brist på bra bostäder i stan. Håller tummarna för att det kommer igång nästa omgång. Mina vänner i Västergötland försökte sälja sitt hus i våras, ett underbart litet hus som de själva renoverat fint. De fick inga bud. (Hade hittat en lägenhet de ville ha som de fick släppa). För någon månad sedan hade de visning igen och denna gång fick de huset sålt och har nu kontrakt på en annan mysig lägenhet :-) Så häng i, det löser sig när det är rätt tid. Kram!

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis