2011-03-31

Torsdag snart fredag, TJOHO

Jisses ännu en vecka som har rusat iväg. Har inte hunnit tittat i en enda kartong sedan helgen. Här har det gått för runt.
Måndagen huvudvärk när man kom hem. Schleten i kroppen och knoppen efter helgens slit. Dock lyckades jag sätta på en tvättmaskin innan rullgardinen gick ner.
Tisdagen tillbringades först på utbildning hela dagen, fundamental projektledningsutbildning. Snygg beskrivning eller hur. Sedan på kvällen jobba lite när man kom hem från kursen. Därefter en timme på bostadsrättens vice värdskontor och hjälpa till där.
Onsdagen tillbringades likadant som tisdagen. Kurs i projektledning. Sedan hem, jobba lite och vips rullgardinen gick ner.
Idag jobba halva dagen och sedan kurs halva dagen. Sedan hantverkare i 2 tim och sedan killen som har styrt upp allt jobb med renoveringen för att reglera betalningen för arbetet. Däremellan telefonsamtal, hjälpa sonen med mera. Middagen blev sen och nu håller rullgardinen på att rullas ner. Huvudet har fått besök igen av plåtslagaren så nu blir det lite smärtstillande och en skön säng.

Sov gott och ha sköna drömmar!

4 kommentarer:

  1. Oj här går det runt runt. Hoppas du kan ta det lite lugnt nu i helgen som kommer.
    Låter spännande med kurs.
    Kramar:)

    SvaraRadera
  2. Du verkar ha haft fullt upp. Hoppas du har en skön helg. Kramkram

    SvaraRadera
  3. Ja, huvudvärken kommer alltid objuden... Hoppas att du mår bättre nu.

    Kram söta du
    Lilitha

    SvaraRadera
  4. Låter som din förra vecka gick på högfart, hoppas att din helg vart lugn och avkopplande och att huvudvärken gav med sig.

    önskar dig en bra vecka..

    Kram

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis