2011-04-17

Sorgens tid har varit här!

Här har det varit ett bara deppiga dagar och kvällar men nu tillsammans med solen börjar humöret närma sig toppen. Att sorgen fortfarande slår så hårt när den hälsar på tär på krafterna och orken. Men nu ska vi väl ha kommit förbi det värsta.

Slit och släp har det varit sedan senast. Mycket jobb, mycket hemma, det gör att man inte är så motståndskraftig.

Men så kom solen och värmde våra själar. Helgen har varit bra med mycket umgänge och årets första grillning. Firat dotera har vi gjort också. Idag fyller dotera hela 21 år. Jisses vad tiden springer iväg. Inte var det länge sedan som hon log sitt första leende, tog sina första kryp, sa sina första ord. Men se det är det ju. Hela 21 år sedan.

Hipp hipp hurra för dotera idag!

Nu ska det tas ett bad och sedan skrynklig mer än vanligt ska det krypas ner i sängen.

Hoppas ni har haft det bra under bloggtorkan!

4 kommentarer:

 1. Hej vännen jag förstår om sorgen kommer och går men ha en fin påskhelg hela familjen och bara njut av väder och allt som är bra,kram.

  SvaraRadera
 2. Solen och värmen kan göra så mycket för själen =) Hoppas du får en bra påsk. Själv har jag åkt på magsjuka men gillar ändå inte påsken så om magsjuka ska komma så kan den lika gärna komma nu, hellre det än när jag jobbar =)
  Kramkram

  SvaraRadera
 3. Hoppas solen är lika varm och go hos dej i påsk som hos mej! Kramar om ♥

  SvaraRadera
 4. Hoppas att solen har hjälpt dig och komma ur din deppiga period.
  När det gäller ens ungdomar kan man verkligen undra vart den tiden har tatt vägen....

  Stor kram te dig...

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis