2011-06-08

Åttonde juni och vi har firat....

.... att exgrannens pöjke har tagit studenten. Sprudlande glad och lite på lyset har han strålat ikapp med solens strålar. Nu stundar ett par dagar med fest och glam och frihetskänslan att slippa plugget. Men på måndag börjar hans vuxenliv, då börjar han nämligen och jobba. Tack vare bra betyg och visade framfötter på praktik så har pöjken rott i land en fast anställning. Så exgrannen är stolt som en tupp över sin son. Tror nästan att han har strålat och stoltserat runt mer än pöjken.

Så nu är man trött och mätt i såväl magen som själen. Att vara med och få känna den glädje som strålar ur nybakade studenter fyller på ens lilla korg med glädjekorn.

Sonen drog iväg och badade med kompisar direkt efter att vi landade hemma. Nu är han tillbaka och ser också nöjd ut.

Hoppas att er dag också har varit bra.

2 kommentarer:

  1. Hej vännen,jag har varit dålig på att blogga sista tiden men en hund att ta hand om varje ledig stund och lite annat gör att det kan bli så,kul med en studentfest här har jag 3 barn som haft sin och det tar nog några år innan det blir någon ny,hoppas allt är bra även med tanden och ha en fin helg,kram o kpm.

    SvaraRadera
  2. Trevlig midsommar vännen o kram.

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis