2011-06-24

Midsommarafton och nästan sol ute....

... men inte så mycket sol inne. Sitter här med en sjudundrandes förkylning som inte ger med sig. Har hållit mig inne i över en vecka men inte har förkylning gett med sig. Får väl ta en snaps eller två idag för att lindra. :)

Midsommar ska firas tillsammans med goa vänner och deras ungdomar. Blir en lugn afton eftersom imorgon måste man packa för på söndag bär det iväg till Teneriffa. Där ska vi vara i två hela veckor och någon gång under dessa veckor borde jag väl ändå bli frisk eller hur.

Bävar lite för att flyga eftersom jag är så förkyld men men det får jag ta på flyget. Sedan hoppas jag på riktigt lata dagar med sol och värme och bad. Goda middagar och ljumma nätter. Ser riktigt fram emot dessa veckor. Bara tanken gör mig varm och glad.

Nej nu måste jag sluta för det är mycket som ska förberedes innan kl 14:30. Puh endast 30 min kvar....

Hoppas att ni alla har en underbar midsommar!

2 kommentarer:

  1. Trist att vara förkyld! Men åh, vad härligt att åka utomlands! :) Hoppas att du hade en underbar midsommarafton och så önskar jag dig en härlig semester-tripp! Njut och bara va'! =)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Nämen, huvva vad tråkigt att va förkyld på sommaren. Hoppas det går bra att flyga å att ni får underbara veckor i solen. ;)
    Kramen, Maria

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis