2012-05-20

Ynk ynk ynk

Så har ytterligare en antibiotika kur startats. Den fjärde i raden av medicin som jag har tryckt i mig och inte verkar den heller hjälpa. Börjar befara att jag har fått en sådan där kronisk infektion som inte kan botas. Till denna kur har det nu också lagts till Voltaren som min mage absolut hatar. Men för att kompensera Voltaren och antibiotikan så trycker jag dessutom i mig en Omeprazol och en Probi Mage. Så nu styrs mitt liv av klockan, var 8:e timme ska jag trycka i mig antibiotikan ( 3ggr/dygn), vänta 2 timmar, svälja ner Omeprazol och Probi Mage, efter 4 tim ner med Voltaren och så där håller det på just nu. Jag känner mig som den värsta medicinburken.

Så här är inte livet så värst roligt just nu. Nerven har nu blivit så irriterad av infektionen att jag återigen börjar bli lite lätt förlamad runt munnen. Smärtan när jag tuggar, pratar, dricker vatten, borstar tänderna är inte av denna värld. Dock har jag blivit av med febern. Så kanske är man på väg till ett friskare liv?

Veckan som har gått har gått i ett töcken med några goa avbrott. I torsdags blev till lite filmtajm, Sherlock Holmes - A game of shadows. Som vanligt gick det i en rafflande fart med spänning, humor och romantik. Måste säga att jag tycker att samspelet mellan Robert Downey JR och Jude Law fungerar bra. Att man har skakat av dammet på gamla Sherlock Holmes är genialiskt om man tittar till kassaklirret. Jag får väl erkänna att jag gillar dessa nya Sherlock filmer bättre än de gamla.

I fredags vart det mycket telefonprat med goa vänner som ringde för att muntra upp mig. Från att telefonen varit nästan helt tyst till att ringa hysteriskt i fredags vart det en liten chock men en mycket positiv sådan. :-) Sonen stack iväg till flickvännen och trötta moder bänkade sig framför tv:n och kollade in Let's Dance. Som vanligt undrar man ju hur svenska folket röstar. Rösta ut Camilla istället för Marcus. För mig är det Camilla, Molly och Anton som ska slåss om de topp tre. Vad tycker ni eller ni kanske ratar Let's Dance?

Igår fick jag vackert böja mig för bästa P's stenvilja. Hon kom hit som en virvelvind och yrde omkring. Hon hade gett sig den på att jag inte fick sitta inne och deppa. Nä hon kom vid tre-tiden och gick vid åtta-tiden på kvällen. Måste medge att det var precis vad jag behövde. Prata, fika och skratta i ett par timmar skänker lisa till själen. Tack goaste P!

Idag har jag inte gjort många knop. Efter gårdagens besök vart jag helt slut och jag som ska gå och jobba imorgon. Tjoho vad bra det kommer att gå. Kommer att vara som en urlakad trasa när jag kommer hem. Men det är bara att skaka av sig för imorgon kväll är det styrelsemöte inom föreningen. Som sittande sekreterare måste man ju vara med.

Nä nu ska grillen tändas och sonen och jag ska avnjuta en go grillad köttbit med potatissallad.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

4 kommentarer:

 1. Åh, vad jag tycker synd om dig! *kramar*

  SvaraRadera
 2. Fick syn på FB igår att du var på akuten, hur är det med dig??? Om inte antibiotikan biter måste dom prova den intravenösa, du kan ju inte ha det sådär! Tur du har vänner i närheten som ställer upp och muntrar upp dig!
  Kan du äta överhuvudtaget eller håller du på och tynar bort också? Snacka om Beach 2012...
  Styrkekram

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Paula: Just nu är det beach 2012 som gäller men det börjar bli bättre.
   Pöss på pannan

   Radera
 3. Men usch, vad har du råkat ut för för skit egentligen!? Bort med eländet :(
  För mig har det en tid stått mellan Molly och Anton. Anton har hela tiden varit grym på dansgolvet, men Molly tycker jag är en sån skön och avslappnande person. Har börjat gilla henne väldigt mycket. Tycker om när dom kan slappna av och inte tänka på att vara så himla perfekta utan dom är avslappnande och spontana med glimten i ögat, sånt gillar jag. Man blir så glad av att se henne =)
  Kram och krya på dig! <3

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis