2013-02-21

Nämen....

... tror minsann att bloggtarmen börjat värka igen :-) Jisses flera inlägg med bara några timmar, dagar emellan.

Just nu pågår stor renovering av denna tantelanta. Har liksom förfallit som ett gammal torp brukar göra utan skötsel :-)

Startskottet blev när jag lyckades få sprickor i vänster nyckelben och blev ivägskickad till sjukgymnast för att få hjälp lagom till jul. Inte nog med att pojkvaskern har världens blåaste ögon utan han är en sjuheliske "pain in the ass" och driver på som den värsta PT. Eftersom tant inte tänker avslöja förfallet helt och hållet tiger hon och vägrar visa smärta, dålig kondis eller saknad av styrka. Näpp inte ska en pojkvasker kunna trycka ner denna tantelanta inte. Här finns ingen pardon för pojkvaskern har lyckats se igenom de ruttna plankorna och tycker det är roligt att elda på för att få fram det ruttna och putsa bort det. Så efter ett par vändor hos honom så har helt plötsligt tant börja sträcka på sig, orka gå i trappor utan att flåsa upp lungorna, tror ta mig sjuttsingen att han har svängt med trollspöt och raderar ett par rynkor också. :-) Nu fattar jag liksom grejen när man pratar om att ha en egen PT. Kommer man inte så kan man ge sig sjutton på att telefonen ringer och man får höra: Och vart är du då eftersom du inte är här. Jag hoppas att du är på väg hit!

Så det dallrar lite mindre i gäddhänget, flåset är bättre och uthålligheten har blivit bättre, börjar bli lite mer upprätt och fastare lite här och där. Så då började en tanke gro hos tant. Kanske ska man renovera lite på utsidan som insidan. Så nu trycks det i nyttigheter i form av en shot varje morgon påföljt med lite noniextrakt och sedan avsluta dagen med omega 3 och e-vitamin.

Därefter satt jag helt plötsligt i stolen hos frissan och blev ompysslad. Sedan ett par dagar senare hamnade jag på något konstigt sätt i en stol hos en nageldesigner och kom ut med helt nya naglar.

Bild: Förlängning, fransk manikyr med pärlemo skimmer i silver. Tyvärr så glömde vi ta en förebild.

Sedan blev jag utsatt för fiskattack

Bild: Fiskattack - Marline Salong Södertälje

Och blir helt plötsligt uppringd av alla möjliga som vill träffas och umgås med mig. Så jag har nog träffat på en god fe i en pojkvaskers kropp. Nu hoppas jag på en helt ny garderob, tror ni pojkvaskern kan fixa det så att den är där när jag kommer hem från jobbet?? :-)


3 kommentarer:

 1. En sån pöjk vill jag också ha! Härligt med lite nystart:)

  SvaraRadera
 2. Ett skönt flow! Så skönt!

  SvaraRadera
 3. Men vad roligt att du upptagit bloggen igen! Och en hel total make-over verkar du genomgå, häftigt! Jag pinnar på som man säger, enda motionen jag får är ju att stavgå eller åka spark, skulle önska att det fanns ett badhus i byn men det är 6 mil dit..
  Rynkorna frodas som aldrig förr, nu har jag inga problem med dem men, runt munnen vill jag inte ha dem! Små fina rynkor som uppstår runt munnen som gör att man ser sur och bitter ut och att mungiporna hänger ner, fy bubblan, det gillas ICKE! Har du något botemedel, att le kanske. Men då måste man göra det konstant. Det där negot sitter på min axel över halva min vakna tid och jag har väl ungefär samma tankar som du, han måste bara försvinna, o dagar då solen skiner är det liite lättare att skicka iväg honom så långt pepparn växer.
  Vi får peppa varandra vi tanter, nä vi tjejer heter det förstås, du är då rakt inte någon tant! Jag som är gammelfarmor får nog vackert vänja mig vid benämningen...
  Kram och ha en fin vecka

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis