2009-02-04

Minilördag är här och snart passerat!


Ja samma procedur denna morgon också, huvuddunk och trötthet. Det som skillde sig från igår morse var att ingen Medusa satt tejpad på spegeln eller var jag kanske alldeles för trött för att se det. =) Nä jag tror att den som satte upp Medusa fattade vinken när jag rev ner henne.

Sen till jobbet och pikarna låg i luften. Gammal tant orkar inte vara ute och svira på en vardag! Här blir det till att införa lite gränser för tant. Inte fler en 2 st öl var det någon som pep.


Hmpf nedrans ungdomar. Det var ju de som gick hem tidigt. Hehe, gammal tant gör så gott hon kan!
Om de bara visste att jag dess förinnan sen ankomst till jobbet suttit i mobilen och pratat jobb. Men jag låter de hållas för ett gott skratt förlänger livet. Återigen MEN de får passa sig till den stora festen. Då ska jag nog visa dem. Leka paparazzi kan jag göra och då vet de inte vad som publiceras dagen efter. Ha!

En sådan här bild kanske fastnar i min kamera. (Lånat bilden från Nyheter24.) Jag låter mina kära arbetskamrater skratta på min bekostnad. Men hämnden är ljuv sägs det ju. Så beware here comes the wolfe or bitch perhaps....

Dagen flöt vidare utan några andra skratt på MIN bekostnad. =) Väl hemkommen möts man av en målbrottsröst VAD SKA VI ÄTA? Ja inte vet jag. Jag har ju precis för sjutton gubbar kommit innanför dörren. Är man någon matklocka som ringer så fort man visar sig hemma, eller är detta en mammas lott tills barnen flyttar hemifrån? Suck snabbt upp till köket och kolla kylskåpet. Tomt och öde ett eko i kylskåpet. Hmm vad ska man laga iordning till middag? Ah vi har ju nuddlar. Det duger, snabbt och enkelt. Sedan kan jag bara ägna mig åt bloggen. Jaaaaaaaaaaa!

Så nu sitter jag här och skriver ett inlägg och kollar favisarna och deras favisar.


1 kommentar:

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis