2009-03-23

Måndag morgon och ute är det vitt, grått och tråkigt!



Det gör ju inte att man vaknar och kliver upp med ett leende på läpparna. Om man hade ett slocknar det snabbt när man ett öga kastar ut. Detta eviga vita som faller från skyn. Hallå Kung Bore var snäll och låt Gumman Tö komma nu!!

Här kommer något till er alla därute!

6 kommentarer:

  1. Var lugn, kung bore har inte långt kvar av sin regentperiod. Det är enbart en fråga om en mycket kort tid. Tö och värme kommer snart att råda.

    SvaraRadera
  2. Jag fick också en chock när jag tittade ut idag och marken var täckt av något vitt som jag inte vill ha nu när det är vår.
    Men tröstar mig med att det är bara tillfälligt och att det är April-vädret som börjar och som tycker om att luras.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ingen snö så långt ögat kan nå här...men kaaallt! Brrr! Blåser gör det oxå, genom märg och ben. Och regnar. Usch vad gnälligt det lät...=) Liiite energi är tillbaka...tack för ditt pepp! =)
    Hörs senare! Kramar till dig!

    SvaraRadera
  4. Här har det snöat nästan hela dagen,och trött på vintern blir jag innan den börjat,ha en bra kväll o kram.

    SvaraRadera
  5. Halloj i stugan!
    Här ska det nannas kudden tidigt denna afton! =) Jodå, jag ska prova och se vad som händer om man chockar kroppen. För en gångs skull! Skickar ett gäng med kramar och hoppas allt är bra med dig! På återseende i morron! Sweet dreams! =)

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis