2009-06-06

Del 1 - Världens bästa student är firad!

Så har Dottera tagit sin studenten i 39 graders feber och halsont. Så synd om henne när detta skulle vara en glädjens dag och ett målsnöre avklarat. Målsnöret revs med en glansig blick och en liten hängig dam. Vädrets makter var inte med henne utan det var snålblåst och regntunga moln som släppte lite då och då. Dagen fortsatte med ett antal problem men Dottern är nu klar!

Uppvaktningen började med att denna Mor skulle hämta ut plakatet som gjorts till Dottera. När hon kliver in i affären och ska hämta plakatet ser hon något som inte riktigt stämmer. Denna Mor hade nämligen sett ut ett antal fotografier från det att Dottern var 6 mån till det att hon började gymnasiet. Dessa bilder skulle läggas i ett collage och i mitten skulle bilden på Dottern när hon var 6 mån sitta. Vad skådar denna Moders öga om inte att det har smugit sig in en okänd unge i denna bildfrekvens. Dotterns foton satt där men i mitten på detta collage har ett stort j*****a klantarsel satt en bild på någon annans unge som dessutom inte ens var lik Dottera. Denna Moders Dotter är vacker, blond och blåögd. Men bilden i mitten satt en icke lika vacker unge, mörkhårig med ett stort burr och bruna ögon. (För ingen annans unge är ju vackrare än sin egens, eller hur?) Denna Moder gick då upp i taket och var inte vacker i munnen.

- Hur i alla glödheta djävlar kan man sätta fel bild på fel collage. - Dessutom inte se skillnad på en mörkhårig och en blond unge? - Kan ni förklara detta för mig?

Ja jag sa en massa annat också som inte behöver skrivas ut. Jag tror nog att ni kan föreställa er vad som hoppade ur denna mun. Döm om min förvåning så blir "kärringen" på andra sidan disken förbannad på mig och knäcker Dotterns collage och slänger i papperskorgen och ber mig Dra åt helvete.

- Har du någon aning om vad detta kostar oss att framställa dessa plakat? Du har mage att komma här och anklaga oss för att vara klantarslar. Men vet du hur många sådana här plakat vi har gjort de senaste veckorna? Osv malde "kärringen" på andra sidan disken på.

Då stiger ilskan ännu mer i denna Moder och hon sätter upp en hand och säger rent ut - Håll käften och inse ert misstag. Jag skiter fullständigt i hur många ni har gjort de senaste veckorna. Det rör mig icke i ryggen. Men det som rör mig i ryggen är hur ni kan vara så j***a klantiga och sätt fel bild på något så viktigt som studentplakat! Nu är du så j***a god och förklarar för mig om du tycker att dessa två barn är lika varandra eller inte? Du kan dessutom se dig i stjärnorna efter några pengar! Du borde betala mig för du har just förstört ett antal foton som är ovärdeliga för mig och min dotter. Du har dessutom knäckt plakatet i 2 bitar. Så stå inte här och gnäll. Det är faktiskt ni som har utlovat en tjänst och inte lyckats följfölja denna.

Det hela slutade med att denna Moder gick därifrån fortfarande kokande utan något plakat och "kärringen" på andra sidan disken stog högröd i ansiktet med 4 st förlorade kunder. Under tiden som vi stog där och käbblade kom det in 3 st nya kunder och dessa kunder gick bara fram och sa till "kärringen" - I denna affär vill vi inte handla. Inse ert misstag och kompensera denna dam för det ni har gjort! Så lite plåster på såren fick denna Moder. Men vad hjälper det när hon inte kom ut med något plakat? Vad hjälpte det när besvikelsen i Dotterns ögon skulle komma?

3 kommentarer:

 1. Å, jag förstår din ilska!! Jag hade reagerat på samma sätt. Jag tycker det var bra att dom andra kunderna hjälpte dig å att dom gick därifrån. För höjden av oförskämdhet var det länge sen jag hörde talas om. Som du säger så spelar det ingen roll hur mycket dom har att göra, finns inget som dom kan ursäkta sig med för dom har gjort fel!!!
  Det var ju tråkigt att dottern blev utan plakat å att hon dessutom var sjuk. Men hon har ju varit superduktig som tagit studenten å lyckats med allt hon gör!! ;)
  Hoppas ni får en fin helg!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Grrrrrr, jag skulle ha gjort likadant jag skulle nog till och med ringt dit en tidning så de fått komma med en gång...

  Bra gjort man ska inte tiga/Kramar

  SvaraRadera
 3. Låt vara att ni säkert kommer att skratta så ni kiknar åt denna incident och det ganska snart, men vilken jävla historia! Jag hade gått igång precis som du, utan minsta tvekan!

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis