2009-06-01

Måndag natt och snart är vi inne tisdagsdygnet!

Ikväll blir det ett snabbt inlägg. Är så trött!

Idag har sonen tagit sitt moppe-kort. Klarade teorin och missade bara med 2 fel. Stolt som en tupp ringde han Mor sin och meddelade detta. Sedan bar det iväg för honom på sin praovecka hos storasyster och frende på restaurangen. Han började 17 och skulle vara klar till kl 21 men det kom så många gäster så de var inte klara förrän kl 22:30. Munnen gick i ett på honom när vi åkte från dottern. Han berätta allt han hade fått gjort ikväll. Hackat rödlök, skära tomater, diska, plocka undan från borden osv. Och tydligen har han skött sig eftersom han inte fått något skäll. hehe Nu har han precis fått i sig middagen!!! Inte bra inte bra. Skällde lite på dottern eftersom mat måste man få äta och inte behöva vänta till kl 23.30. Då förklarade hon att sonen hade inte berättat att han inte hunnit äta någon middag. Hmm så då fick jag skälla lite på honom istället. Men han "glömde" bort att berätta att han inte hade hunnit äta eftersom de hade haft rusch nästan ända från början. Så förlåt Dottera min för att jag skällde lite på dig. Men imorgon kan du kanske se till att han får i sig lite mat?

Själv hann jag knappt landa hemma innan grannen kom förbi och var superledsen. Hans bästa vän somnade in idag efter endast ett par månaders kamp mot aggressiv hudcancer. Så från kl 17 till 20:30 tröstade jag grannen och försökte roa honom med ett par parti backgammon. Givetvis lät jag honom vinna så att han skulle vara lite glad. Sedan bar det iväg för att hämta sonen men det gick ju inte. Fick ta hand om frendes flickor istället så att de kunde få komma hem och lägga sig. Men tror ni att de somnade. Nä inte då! Det var ju så kul att ligga och prata och få höra historier från när mina barn var små. Till slut kom i alla fall dottern och kompani hem så att jag och sonen kunde åka hemåt.

Tyvärr kommer jag inte iväg på någon Bruce Springsteen koncert. Far orkar inte ha Caesar över natten på torsdag och eftersom sonen jobbar så fick jag hoppa över detta. Så nu är jag lite ledsen i ögat. Hade ju varit häftigt att stå och rocka till Brucan. Men men sånt är livet ibland! Nu ska jag lägga mitt trötta huvud mot en kall och skön kudde. Får kika in till er mina vänner imorgon istället och lämna några kloka kommentarer.

Sov gott allihopa!

10 kommentarer:

 1. Oj, det var en blandad kompott du bjuder på idag. Grattis till sonen å moppekortet! ;)
  Men oj så jobbigt för grannen. Hua, för cancer!! En hemsk sjukdom som inte borde finnas! Usch å fy!!
  Å stackars dig som missar Bruce.
  Hoppas du får sova gott inatt!!
  Stor Kram, Maria

  SvaraRadera
 2. Grattis till moppekortet sonen!!!!
  Fasen vad jobbigt för grannen. Han är nog väldigt tacksam över att du finns där för honom.
  Ceasar kan vara hos mig om du vill!?
  Min Ira är 13 år och jättesnäll mot andra hundar. Maila om du är intresserad (odmjuklaila@spray.se). Det är inga som helst problem för mig att ha en hund här! Jag bor söder om stan.
  Puss!

  SvaraRadera
 3. Ok...snabbt inlägg sa du...men jisses, vad du hann babbla av dig vännen! =)
  Först och främst: Duktig son! Gratta honom till kortet och be honom ta det lugnt, att han måste tänka på morsans nerver...=)
  Jobbigt det där med grannen. Fruktansvärd sjukdom, som skövlar allt för många offer!
  Men åhhh, åhhh och super-åhhh! Inte missa Brucan! Det är ju katastrof! Samtidigt...går deet inte så går det ju inte. Men lider verkligen med dig! Så trist! =(
  Nu ska jag laga lite mat åt den utsvultna familjen of mine...=)
  Kramen på dig gumman!

  SvaraRadera
 4. Kul för sonen med moppekort och rolig praovecka!! Sånt gör att de växer!!
  Hudcancer är skit och att inte ha hundvakt lite B. Kan inte grannen ha honom så hämtar du när du kommer hem???
  Sånt är grannar också till för!!
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Jippi, han klarade det!! Många gratulationer från bloggvärlden.

  Och många kramar till grannen:-(

  SvaraRadera
 6. Grattis till moppekortet och synd att du missade Bruce,kan ta lång tid innan han kommer till Sverige igen,nu är jag på väg hem det ska bli gott att umgås med sina nära några dagar och se om det växt något i växthuset,ha en bra dag o kram.

  SvaraRadera
 7. Man hurrar å grattar till moppekortet!

  Säg att han ska ragga försiktigt!

  SvaraRadera
 8. Fullt upp förstår jag! Det är så livet är, ibland går det i hundra knyck, ibland segar det sig fram i bara tretti....själv vilar jag mig i form inför flytten om tre veckor. För tidigt för att på allvar börja packa, för sent att hålla på o städa gamla lägenheten, eller hur?
  Kramen

  SvaraRadera
 9. Jo du, visst går det undan. Som jag brukar säga för att muntra upp folk. Om ca 3 veckor får vi mot mörkare tider igen. "Jobbig va?"

  "Hur som haver och skorna skaver" det var länge sedan du kikade in till mig och jag har faktiskt saknat dig, så det så. Rätta till det omedelbums.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Ojoj, ja det är stressigt på resturanger,88-90 jobbade jag svart som servitris och det blev många många sena nätter, man sprang med pumps, knäkorta kjolar, vit blus och väst. Klapp på rumpan av fulla som man serverade öl till, jag minns en gång blev jag så arg av en som trackadeserade mig hela kvällen med taffsande så jag spillde en öl över han och knatade in till chefen och sa vad jag gjort och med det sa jag att om han (chefen) hade invändningar om det jag gjort så kunde jag gå med en gång.
  Men chefen tog mitt parti och sade till denna kille att om han inte tog och pallrade sig därifrån då skulle vi anmäla han för sexuella trackaserier.

  Så han shappade *Puh*

  Men roligt var det på den tiden, det var ett av mina arbeten som jag tyckte väldigt mycket om så jag skulle kunna tänka mig att vara bartender och servitris, drinkar kan jag blanda och skumma upp ölen som man ska så det sitter i efter alla dessa år *Ler*

  det var synd att det inte blev någon Brucan för dig men det kanske kommer fler tåg, hoppas jag för din skull/Kramar

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis