2009-06-04

Så har stolt moster firat sina syskonbarn!

Vilka underbara ungdomar det har blivit av Syster Ysters och mina barn. Idag satt Syster Yster och Svåger stolta som tuppar över sina yngsta. Vilket inte är mer än rätt. De eller snarare P har tagit studenten idag och S tar sin imorgon. Men eftersom det är fredag och PARTYYYYYY imorgon fick vi, släkten, fira av bägge idag. Så stora och vackra de är. Där kan Syster Yster och Svåger sträcka på sig. Från de smågryn de var har det nu blivit 2 nästan vuxna med livet framför sig. Man såg lättnaden i deras ögon samtidigt den där livsglädjen som gnistrar i ungdomarnas ögon. Nu ska det levas livet! Jag önskar dem all lycka framgent och kommer hålla ett öga på dem. hehe

Imorgon är det dags för att fira Dottern. Då kommer man nog inte kunna låta bli att fälla en tår. Stoltheten som finns i mitt bröst vill bara spräcka bröstkorgen och bubbla ut. Skulle inte förvåna mig om jag har vuxit en tum runt bröstkorgen. hehe Att beskriva känslan är svårt, men den är liksom bubblande, pysande och bara vill ut. Ut och förkunna för hela världen vilken dotter jag har och hur stolt jag är över henne. Japp så känns det. Imorgon kommer jag att försöka hitta de rätta orden och kanske försöka mig på ett tal. Men vi får väl se hur Dottera reagerar först.

Nu till något annat! Jag har fått "Mitt Fancy Award Pris" av L med följande motivering:

Lena För alla dina kloka ord du gett mig under min resa. Du ställer upp för alla i din omgivning och behöver få lite uppskattning tillbaka. Gillar dig skarpt. Detsamma gumman detsamma. Trots det du går igenom orkar du bry dig om oss andra. Starkt och awarden går tillbaka till dig med detsamma.Nu måste jag fnula och fundera på vem/vilka som jag ska skicka denna vidare om jag nu gör det. Återkommer senare om det.

Grannen tackar och bugar för era hälsningar. Han såg ut som ett frågetecken när jag hälsade från er. Öh!?! Vilka är de? Har jag träffat dem?

Fick förklara för honom om er mina vänner på andra sidan skärmen och han blev ännu en gång ett stort frågetecken. Men hallå, vilka är de? Jamen hallå mina vänner på bloggen så klart. Efter ett tag fick jag honom att förstå att ni är mina vänner men vi har inte setts IRL. Då blev han ännu en gång förvirrad och undrade hur ni visste vad som hade hänt. Jamen dummer jag har ju skrivit om det på bloggen. Ähum vänta har du skrivit om mig på bloggen så att hela världen kan läsa om mig? Ja än sen då? Men vänta hallå menar du att hela världen kan läsa detta? Ja! Har du lämnat ut mitt namn och foto också? Nä självklart inte! Näha vad synd, annars hade man kanske fått lite kontakt. hehe... Tror inte det vännen, ingen vill ha en fet avdankad styrkelyftare som dricker som en svamp! Jodå det var vad jag svarade. Tonen är hård men hjärtlig... Svar: Och vad f** vet du om det? Skam och säga. Nä det vet jag ju inte. Men G jag kommer inte namnge dig och jag kommer inte publicera några bilder på dig och framförallt jag kommer inte agera som en PR-kvinna för dig. Detta får du faktiskt sköta själv! (Om du skulle läsa detta G!)

Ops! Ikväll sprang slant fingrarna rejält på tangetbordet. Jisses jag hoppas att ni orkade läsa ända hit! Och gjorde ni det, WELL DONE PALS!

Tjing nu går jag och sover!

6 kommentarer:

 1. Visst orkade jag läsa hela vägen!! ;) Förstår att du är stolt över dottern. Måste va en härlig känsla!!
  Beträffande grannens frågor om dina bloggvänner så känner jag igen den reaktionen. Trots allt så börjar mina närmaste lära sig nu.
  Hoppas ni får en fin dag å att helgen blir toppen!!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Inga problem att läsa till det tar slut,och var stolt och håll ett tal,men planera inte vad du ska säga då blir det fel,tala fritt ur hjärtat och då blir allt rätt, gjorde det själv när en kompis fyllde 40,alla gråt + han själv,bara jag som va torr i ögonen,improvisera är det som är viktigast,hoppas vi får läsa vad du sa någon gång,lycka till imorgon och håller tummarna,kram.

  SvaraRadera
 3. You go girl!! Tell it like it is!!!
  Du gav mej kvällens garv.. Nu väntar Kill Bill vol 1+2 och en STOOOOR skål popcorn...
  Bamsekram!!

  SvaraRadera
 4. Jag håller definitivt med i motiveringen!

  Kraaaaam!

  SvaraRadera
 5. Härlig läsning inga problem alls ... hälsa dottern och håll tal om det blir rätt känsla!!
  Stackars granne, här lindar vi inte in i bandage!!heheMin mor och grannen undrade vem jag flggade för i april, maken hade ju redan fyllt 50??!! jo en tjej som jag pratar med via nätet???Va gör du???? Flaggar för henne???? Och dan efter..varför tog du inte ner flaggan? Flaggar före n annan jag pratar med??? Hur smidigt är det? Kanske skulle samla födelsedata så kan jag flagga ännu oftare!!! Gillar när flaggan är itopp! imorgon ska den ju upp!!
  Hoppas ni har/haft en underbar dag!!
  KRAMAR OM!

  SvaraRadera
 6. God morgon! Tack så mycket. Hoppas att gårdagen blev superlyckad för er. Ha en underbar nationaldag. Själv ska jag gränsla mc´n. Kram L

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis