2009-06-22

Första arbetsdagen efter 2 veckors sjukdom!

Så har man klarat av en arbetsdag och är helt slut i skallen. Trött så in i vassen. Ögona rödsprängda och kroppen värker. Tänk att en arbetsdag kan slita ut en så totalt trots att det inte blev en hel arbetsdag. Men kände mig något darrig och orkade knapp gå i trapporna två våningar. Hostade och pustade och kände mig som en gammal dam på 80 år. Har knappt orkat någonting när jag väl var hemma. Har softat i soffan med en bok och lite bigaråer.

Idag vid 15:30 lämnade jag in bilen till verkstaden för att fixas till så att den går att köra med utan att vara livrädd. Det dånkade och gnisslade på vägen till jobbet. Lite ostadig i styrningen och bromsarna gnisslade. Men till och från jobbet, till verkstaden kom jag utan några missöden förutom lite felkörning. Far är inte världens bästa kartläsare. hehe Som ersättningsbil fick jag en Kia Ceed sporty wagon blev det med automatväxel. Stor som ett hus jämfört med min lilla C3:a. Fick inte plats i garaget när Sonen har sin moppe där. Att köra en automat när man är van med manuell växellåda ställer till det må jag säga. Jag ville väldigt gärna växla och att lägga sig i dragläge kan man glömma. hehe Men även denna manövrerade jag galant. Så imorgon blir det ett litet äventyr att komma till jobbet. Lite trög i gasen men det ska nog gå.

Tyvärr orkar jag inte hälsa på hos er mina bloggvänner men imorgon då ni. Då kommer jag att glänsa i mina kommentarer. *L*

Sov gott allihopa. Nu ska denna dam sluta sina blå och nanna kudden.

11 kommentarer:

 1. Det tycker jag att hon gör alldeles rätt i, damen! =) Kram och sov gott och dröm sött!
  Kör försiktigt, det är lömskt med automatare...själv försökte jag både bromsa och gasa på en gång, när jag försökte...gick sådär kan jag säga. =/

  SvaraRadera
 2. Ha ha... ja, det är en omställning att köra manuell och automat... nu har jag nästan helt vant mig av att köra manuellt... ja, man blir farligt bekväm med automat;.))

  Skönt att du låter kroppen vila (bigaråerna lät inte helt fel!) för än verkar den inte vara friska fisken...

  SvaraRadera
 3. Skönt att du är tillbaka på jobbet även om det är slitit när du varit sjuk så länge.
  Jag lärde mig köra både automat å manuell när jag tog körkortet för pappa hade en automat. Tricket som han lärde mig var att lägga vänserfoten bakom högerbenet!! Då är det lite svårare att he vänsterfoten på bromsen. Ett litet tips bara!! Kör förstiktigt!!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Du har en nalle att hämta hos mig.. Kram Lisa

  SvaraRadera
 5. Efter lite sovande så blir du nog säkert 79 år igen. Vem vet efter ytterligare vilande så är du pig som en mört.

  SvaraRadera
 6. Hihi!
  Jag har gjort den bakvända versionen..
  Att köra en bil med växelspak efter att ha kört automat i flera år... GISSA om det var en upplevelse som fick mina medpassagerare att vika sej dubbla... :)
  Sov gott vännen och skönt att du kryat på dej även om kroppen inte riktigt hunnit hämta sej!!

  SvaraRadera
 7. Ääääntligen frisk.. typ.. hoppas du får en helt otrolig sommar!

  SvaraRadera
 8. Härligt att du är frisk men att köra automatar är ju underbart!!
  Peta bara bort vänstran och njut!!
  Du kommer att vänja dej fort, jag lovar!!
  Kram o natti!

  SvaraRadera
 9. MAn eju alltid trött efter nytt jobb!

  Vil du ut!!

  SvaraRadera
 10. Hillluuuu!!! min sköna höna! =)
  Hoppas du har det bra, att sjukligheterna snart är ett minne blott och att du låter spaken i mitten vara...hihi. Kram på dig!

  SvaraRadera
 11. Hoppas att du tar det lugnt och struntar i bloggpromenader ifalll du fortfarande är trött ikväll!
  Det viktigaste är att samla krafter nu!

  Puss!

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis