2009-06-21

Söndag efter midsommar!

Sitter här och tittar ut genom fönstret och ser solen. Kollar tempen och den ligger på 20 grader i skuggan. Mmm precis vad vi behöver för att ladda inför ny arbetsvecka. Kan tyvärr inte lägga mig i solen och sola eftersom medicinen jag äter tunnar ut huden och kan därmed ge soleksem osv. Men sitta under markisen kan jag göra och det ska jag.

Blir tyvärr inget golfspelande idag. Magen har pajkat ihop och ute på golfbanan finns ju inga toaletter i närheten. Tror att antibiotikan har slagit ut även den goda magfloran och inte bara de elaka bakterierna.

Så idag blir en vilo- och kureringsdag. Det känns att man har firat midsommar i flera dagar nu. Nu längtar jag efter semestern med sol och bad. Ljumma sommarkvällar med grilldoften spridandes genom kvarteret.

6 kommentarer:

 1. Tråkigt med golfen. Men samtidigt är det skönt att få känna att man måste koppla av också. Hoppas du får möjlighet att spela mer golf sen. Du har ju Ceasar du, så ut kommer du ju i allafall.
  Ja midsommar här hemma var lugn. Maken jobbade. Och jag firade med barnen. Åskan härjade och vi vilade en stund under det mäktiga ovädret, men sedan gjorde vi lite mat ihop, så att vi kunde äta lite festligt till kvällen. Någon fest med vänner blev det inte i år. Jag tycker det är kul med lite extra fest ibland, och att vara många, men det är också skönt bara göra en lugn midsommar med. Så fick det bli.

  Kram och puss!

  SvaraRadera
 2. men va säger du?? Här har jag legat i solstolen och varit avis för du tog dej ut..maken försvann för att hjälpa en kompis en stund....ringde efter 4 timmar, att han har ett par timmar till att fixa.....då kunde jag om jag vetet o planerat ...men men jag har lukat o solat o slappat o tänkt lite på dej!!
  Gå o köp dofilus eöller nåt och hjälp tarmfloran !!!! Bums!!
  Kram på dej goaste!

  SvaraRadera
 3. Stackare. Förstår hur du har det. Äta penicillin är inget vidare. Jag bara spyr då. Har hört att du skall ta tabletterna tillsammans med filmjölk men det vet du säkert. Tur att du inte gick ut på golfbanan. Tänk att bli bajsnödig på 3:e hålet. Då blir det turbogolf resterande hålen skulle jag tro. Har aldrig spelat golf men det vore kul att prova men inte just nu för jag har fått värsta nackspärren. Bara skit med gamlar kärringar.
  Du har väl kollat väderleksrapporten för nästa vecka. HÖGSOMMAR. Tji hoo. Kram och krya på dig.

  SvaraRadera
 4. Jadu...är det inte det ena så är det det andra...snor eller rally...pest eller kolera. Trist som fasen på golfen ju! Men du, du glömmer väl inte att tillföra bakterier med hjälp av A-fil, Proviva eller annat "gojs" som finns för att undvika dylika magbesvär?!
  Kram på dig och krya på sig vännen!

  SvaraRadera
 5. Jag har haft en helt underbar midsommar..*ler brett* Kan bara säga att det var så rätt beslut att välja Peo.. Hoppas att du snart är fit för fight igen ..Vi får ta en runda på golfbanan någon gång.. Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Tjingeling!!
  Inget vidare det där med magen,
  men jag trodde det var så'na saker som dom räknade som handicap på golfbanan... Höhö!! ;)
  ...och du... Glöm inte att lägga backgammon till "semesterlängtarlistan".. :)
  Natti natti!!

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis