2009-06-19

Midsommarafton och regnet hänger i luften!

Natten har varit sömnlös pga att sonen inte kunnat koppla av. Somnade kl 4:30 imorse och sov till 11. Så man känner sig en aning trött.

Precis när jag avslutade rubriken öppnade sig himlen och släpper vatten. Kul i jul som man säger. Men men vad är en svensk midsommar utan regn? Ingen midsommar!

Nu ska denna dam ta en tur med dammsugaren och svabben så att gäster ej försmäktas i damm.

Jag önskar er alla en glad och regnfri Midsommar!

10 kommentarer:

 1. Har säkert önskat dig glad midsommar men om så är så blir det en gång till,gör inget att dricka en kväll även om du äter antibiotka bara det inte är verktabletter,så ös på och tala om i morgon hur du haft det,själv har jag druckit både snaps och några 7,0 så börjar bli lite harmonisk,snart blir det att hämta alla gammla lp skivor i garaget och spela för gästerna,kram.

  SvaraRadera
 2. Detsamma till dej!!
  Jag har precis kört från Västra Götaland där himlen också var vidöppen och det var med en viss skräck i bröstet som jag styrde ut på E20 på väg söderut... 24 mil i ösregn är inte direkt ett drömscenario, men som tur var klarnade det upp efter bara ett par mil och väl hemkommen så konstaterar jag nöjt att solen skiner, även om det blåser lite väl mycket...
  För att muntra upp dej lite gällande erat midsommar väder...
  Försök se det på Robert Brobergs vis...
  "Vatten, stan är full av vatten...
  Vatten - lite grann i hatten..." *fniss*
  Eller varför inte som Lennart Hellsing...?? Vatten, vatten, bara vanligt vatten...

  Kram och ha en supermidsommarafton!!

  SvaraRadera
 3. Dessamma till dig vännen!!!!!!
  Vad glad jag blev. Du är underbar! TACK!


  Ha en UNDERBAR midsommar!

  KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

  SvaraRadera
 4. Hallå Bruden
  Trevlig Midsommar !!!!!
  Drog iväg på ett kort firande i sista minuten men avvek för mina nya rutiners skull. Jo jag kanske ha blivit tråkig men mår ju så bra av det, ska upp imorgon för ett pass på gymmet.
  Festen får bli imorgon, ett lokalband 20-årsjubilerar o jag är rå-tork på live.musik. Kan hoppa över ölen o berusa mej på musiken o umgänget med människor,
  Ha de gott nu
  kram kram
  Ann-Sofie

  SvaraRadera
 5. Godmorgon?! =) Hoppas attditt midsommarfirande blev lyckat! Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. God morgon!
  Äntligen kan jag läsa din blogg igen. Kommer inte upp någon text ibland när jag går in hit.
  Hoppas att det midsommarfirande gick bra igår. Jag hoppade oxå över allt vad alkohol heter men hade precis lika kul iaf. Mår garanterat bättre idag än jag hade gjort annars.
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 7. Hoppas du hade det bra igår!
  Jag hade full rulle och nog blev det en sillasnaps på kvällen!
  Gråmulet o kallt idag!
  noll plan.

  Ha dé gott!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Heej!

  Glad midsommar till dig med. Hoppas det inte rengnade pa dig. Har har vi over 30 grader... josses vad varmt! Skickar lite varme! kram

  SvaraRadera
 9. Idag är jag piggelin,drack mindre än en vanlig måndag?,hade fullt upp med grill och annat, här i Kil hade vi tur med vädret,sol från morgon till kväll,och hoppas du med är piggelin idag.Kram.

  SvaraRadera
 10. Hej gumsan! Hoppas allt är väl och att du njuter av en ledig helg! Själv hoppas jag på STRÅLANDE väder i morron, för då är jag LEDIG!!! Kram på dig! =)

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis