2009-06-16

Tisdag kväll och solen skiner utanför!

En liten uppdatering på sjukfronten. Är sjukskriven veckan ut pga akut bronkit alternativt början på lunginflammation. Imorgon kommer den kära doktorn ringa och höra hur jag mår och hur mår jag då? Ja snoret är borta men värken i lungorna blir inte bättre, hostan har inte heller blivit bättre och febern kommer och går. Så antar att så här lagom till midsommar blir det en antibiotikakur för att häva infektionen i lungorna.

Uppdatering på nästa problem - bilen. Har haft den på påsyn hos bilverkstaden. De har beställt reservdelar och lack m.m för att nästa vecka ta i tur med bilen. Enligt bilverkstaden visar skadan att det är uppenbart att det är motparten som är vållande. Försäkringsbolagen är lite oense. Betalande försäkringsbolag sa först att jag var vållande. När jag då ringde upp handläggaren och frågade vad hon menade så sa hon att så som hon uppfattade det så var felet mitt. Då frågade jag hur hon hade uppfattat det hela och fick då korrigera henne när hon berättade. Då så hon att oj då men då är det ju inte ditt fel. Så nu får vi se hur det blir. Mitt försäkringsbolag har gjort bedömningen att det är motparten som är vållande. Så nu får de 2 tvista sinsemellan och sedan meddela mig beslutet. Men surt är det och tunt blir det i plånboken eftersom självrisken måste troligtvis betalas av mig först för att sedan ersättas. Så kul!

Idag har Caesar varit hos veterinären och fått sig en genomgång. Han fick 2 st sprutor varav den ena är en hormonspruta som ska se till att han inte kan göra Dotteras hund med valpar. hehe Senare till hösten blir det kastrering oavsett vad veterinären säger. Hon var tydligen på Far om att kastrering är inte bra. Men Far har inte Caesar på kvällar och nätter när han står och ylar vid ytterdörren är grannhundarna löper. Så knipsad blir det!

7 kommentarer:

 1. Oj,oj, så jobbigt för dig!! Både förkylningen som blev mer än nödvändigt kan man tycka åsså bilen dessutom. Hoppas verkligen att det ordnar sig. Försäkringsbolag brukar ju inte vara dom trevligaste att ha att göra med, snabbt brukar det inte heller gå så vi hoppas på det bästa nu!! Håller tummarna.
  Knipsa hunden tror jag du gör rätt i!! ;)
  Tack, jag hör hejjaklacken å det behövs för det är kämpigt emellanåt. ;)
  Stor Kram, Maria

  SvaraRadera
 2. Snälla lilla du vad du har att stå i..är det inte det ena är det...
  Hoppas du får lugnt och skönt snart och bli frisk från alla bacilusker..
  Kram Bibban

  SvaraRadera
 3. Men vafalls?! Går det aldrig över?! Stackars lilla Aforia..

  Jag kommer faktiskt att sakna dig, konstigt men sant.. och jag har verkligen njutit av vårt bloggutbyte. Kommer definitivt och hälsar på men det blir nog aldrig detsamma:-(

  Så många kramar så jag blir alldeles svag i armarna!

  SvaraRadera
 4. Tesstamente: Tåren rinner långsamt ner för kinden och saknaden griper mitt hjärta! Så snälla hälsa på ibland.
  Kramis

  SvaraRadera
 5. Lite wiskey till så är du pigg sen och förstår inte varför du ska betala självrisken för det ska dom göra själva men du kanske har folksam,gick så där på stranden igår,har kommit till Katrineholm nu,ska bli gott o komma hem och fira midsommar och lite semester,ha en bra dag,kram.

  SvaraRadera
 6. Är inte riktigt säker på vem jag skriver till nu för mina ögon blöder och tåras så jag ser inte skärmen, är så törstig att jag måste gå och dricka något,hahaha,du är kul du.

  SvaraRadera
 7. Men så bra att du kom iväg till läkare och nu får behandling. Sådant i luftvägarna är inte att leka med!

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis