2009-07-05

Snabbt inlägg och sedan nanna kudden!

Idag har det varit en bra dag trots det ostadiga vädret. Sovmorgon och frukost i det gröna på altanen. Solen sken och det var lagom varmt. Kaffe med grannen och sedan ringde telefonen. P ringde och undrade om vi inte kunde strosa i staden och ta ett glas. Självklart ville jag det. Tog cykeln ner till staden, strosade med P och tog ett stopp vid gästhamnen. Ett glas rosé i sommaren och vid vattnet med en god väninna är inte helt fel. Sedan cykeln hem för att förbereda för grillning med bästa väninnan M och grannen. Så jag kan inte klaga på denna underbara dag trots regn, svalare luft och åska.

Det enda som störde var sonen som inte kom hem som han skulle. Var tvungen att ringa och förklara för honom ett och annat. Bara för att kompisar sover här innebär inte det att man kan vara ute hur länge som helst. Men nu är de här och jag har skällt ut dem för att utnyttja att de sover här. Nästa gång blir det ett telefonsamtal hem till föräldrarna deras om de inte kommer i tid. Nu vet de det.

Nu ska denna dam nanna kudden och önskar er alla en underbar söndag.

5 kommentarer:

 1. Det är bra med vänner och spontan infall.

  Tycker att det är mycket bra att du klargjode för tonåringarna vad som gäller - de behöver gränser! Lyssnade till Mia Börjesson en gång och hon sa att tonårsföräldrar ska vara som ett flygledartorn. De ska ange avgångstid, ankomstid, ha koll på hur många det är i planet och så vidare... men föräldrarna ska låta ungdomarna flyga iväg!

  kram♥

  SvaraRadera
 2. Vilken toppendag du haft. Ja förutom sonen då.. *s* Tur jag har många år kvar ( hoppas jag iaf) innan mina är så.
  Ha en bra dag.. Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Så gott det lät med vännen... :o)
  Och klart man måste ta i och säga ifrån när barnen testar gränser. Det är väl bl.a. därför de har föräldrar...

  SvaraRadera
 4. Vilken mysdag ni har haft,och rätt att tala om för gossarna vad som gäller,här har det regnat nästan hela dagen men börjar bli bra temperatur inne nu så i natt kanske man kan sova hela natten,kram.

  SvaraRadera
 5. Härlig dag du beskriver!! ;)
  Kramen, Maria

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis