2009-07-05

Söndag och svalare men än så länge inget regn!

Snacka om att man har blivit bortskämd med värmen. Idag är det 18 grader i skuggan och man tycker det är kallt. I solen har vi runt 25 grader och det känns kyligt. hehe

Dagen har spenderats med sonen och grannens son spelandes "Neger och President", poker och Chicago. Trevligt när ungdomarna trivs i ens sällskap. Tyvärr ligger man i lä när det gäller dessa kortspel. Förlorade nästan varje gång. Pojkarna skrattade gott när jag gjorde segergest vid vinst 3 ggr. Men men allt för att roa de unga. Pappa Granne har dragit iväg med en kompis och dricker öl. Grannsonen käkade sallad med tonfisk tillsammans med oss.

Ikväll blir det lugnt och sansat. Ska grilla med sonen och sedan slötitta på tv:n en stund innan man nannar kudden.

Hoppas att ni har en skön söndagseftermiddag och kväll.

4 kommentarer:

 1. Här regnar det hela tiden och börjar bli kyligt så det är nog dags att dra på semester nu,nattikram.

  SvaraRadera
 2. Gomorron!
  Fåglarna kvittrar så glatt och solen skiner.Det har regnat inatt så det doftar friskt.Något lite svalare men det gör inget.Måndag, visst är det en bra dag!!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Regnar fortfarande så imorgon åker vi till Varberg och hoppas på bättre väder,ha så gott o kram.

  SvaraRadera
 4. Jag älskar att spela kort lika mycket som make hatar det. Vänta. Jag tror han hatar att spela dubbelt så mycket. Han brukar börja kräkas om nån tar fram en kortlek samtidigt som jag gör saltomorler av lycka.:)
  Idag är det regn och regn men egentligen skönt med lite svalka. fast bara litegrann då.

  Ha en underbar kväll.

  Kram

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis