2009-12-21

Måndag kväll snart tisdag!

Ikväll har vi haft lilla julafton hos Dotera och Freunde på restaurangen. Vi var en blandad kompott som kom men det roligaste var barnen. För, för mig, är julaftonen egentligen barnens afton. Tindrande barnaögon som längtande ser på paketen under granen. Kanske varit och skakat på dem för att se om de kan lista ut vad som finns i paketen. Jobbigt för de åldriga föräldrarna men roligt för de andra. Freundes barn var där och det var lite av tindrande barnaögon och förväntansfulla ivriga barn. Lite trötta efter skola och dagis men så fort det var dags för klappar så kom orken tillbaka. hehe Maten var god och sällskapet gott även om mina gamla föräldrar har svårt med folksamlingar så gick det förväntasfullt bra. Sonen fick en supersnygg klocka och Gentlemannens handbok från Dotera och Freunde. Jag fick vackra champagneglas med en flaska champagne som ska avnjutas vid tillfälle. Mor och Far fick en flaska champagne och en flaska sällsynt rödvin. Så även de var nöjda. Dotera fick från mig lite snygga underkläder och en underbar scarf. Freunde fick en After Shave lotion av dyrare sort av mig och Sonen. Sonen gav storasyster ett presentkort på kläder förstås.... Så nu sitter man här nöjd och glad att få uppleva lite jul tillsammans med Dotera. Imorgon drar de till Spanien för att fira jul med vänner därnere.

Själv ska jag jobba och slita för att förhoppningsvis kunna vara ledig den 23:e. Men det får vi se hur det blir med. Pengar slutar inte att rulla bara för att det är jul och då måste någon eller några vara där och fånga upp dem.

Uppdatering på lägenheten: Mäklaren hade dragit iväg på julsemester utan att meddela mig huruvida jag var med lägenhet eller inte. Igår såg jag att lägenheten var borttagen från Hemnet och då började ju jag att fundera vad som har hänt. Ringde mäklaren som då förstås inte blev så glad för att jag störde henne på semestern. Men vad sjutton jag vill veta.

Läget är följande: Föreningen godkände inte mitt senaste bud utan ville ha en visning till i januari. Därför tog man bort lägenheten från Hemnet och lade den "vilande". Så då sa jag bara helt frankt. Okej då har ni inget bud alls. Jag drar mig tillbaka för nu är jag less på denna historia. Så nu sitter föreningen utan bud och en lägenhet som står och kostar pengar. Jag är förstås lite ledsen i ögat för lägenheten är ju perfekt för mig och Sonen. Men men får se det så här. Denna var inte rätt för mig utan någonstans finns det en annan som bara står och skriker efter mig.

Nu måste denna dam gå och nanna kudden för att orka upp att jobba imorgon!

God natt allihopa på andra sidan skärmen!

3 kommentarer:

 1. Jag önskar dig god jul.
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Godmorgon gumz!
  Vilket härligt julfirande! =) Precis som det ska vara med förväntansfulla barn (och vuxna).
  Hoppas på lite ledighet för dig i jul och att en ny lägenhet snart dyker upp. =)
  Kramiz och ha en fin tisdag!

  SvaraRadera
 3. Skoj med julfirande me de nära

  å e säker på att det fixar sej med lägenheten. Tomten ger lycka.

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis