2009-12-26

Annandagen med snöyra!

Infann sig julstämningen? Nä den verkar har rymt med julskinkan och bara lämnat saknaden efter sig. Dock var julaftonen trevlig och mysig med Kalle Anka (ej Anna), glögg, klappar och god mat. Mina föräldrar var kvar länge. De höll ut ända till kl 2200. Då var denna dam riktigt trött må jag säga. Säga vad man vill om gamla föräldrar men uppiggande är de inte. Men kvällen var trevlig ändå.

Juldagen såsades omkring i pyjamas hela dagen för kortare pauser ute med hunden. Sonen rymde hemifrån och lämnade sin gamla mamma ensam och suckandes. Tänk om man ändå vore en ungdom utan ansvar för hem, suckade denna gamla dam. hehe Men vad hjälper det. Sonen rymde i alla fall. hehe Kan tänka mig att han tycker samma om mig som jag om mina föräldrar. Långsamma och inte direkt uppiggande.

Idag bär det iväg till mina uppiggande föräldrar (not) för en god Annandagsmiddag. Dock vågar kära Far inte köra så de bjuder på taxi istället för jag får inte ta bilen eftersom Mor och Far vill dricka vin till maten. Men inte tänker jag låta mina gamla föräldrar betala taxi inte. Nä den betalar jag själv.

Ikväll ska grannen och jag käka pepparkakor, dricka vin och inta en ädelost tillsammans. Vi får se hur sent det blir.

Jul vettisjutton, men en trevlig helg har det varit hittills. Så det är bara inse julstämningen infinner sig inte i år. Skulle inte förvåna mig om den kommer lagom till nyår. hehe

Önskar er alla en trevlig Annandag jul! (hmm jul igen)

8 kommentarer:

 1. Gomiddag min vän! =)
  Vad synd att inte julkänslan infann sig...Här var den på ett kort, men intensivt besök. Nu känns det som allt är över, trots att vi ska hem till äldsta sonen idag. Ska förstås bli mysigt. =)
  Men jag får ju hålla med dig i vad du säger - julkänsla eller inte - så har det varit en MYSIG helg!! =)
  Ha nu en trevlig middag och en fortsatt härlig kväll med grannen! SKÅL! =)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. önskar dig en God Fortsättning och ett bra avslut på 2009.
  Här skottar vi snö för glatta livet...Men det är så underbart att vi har en vinter...Det är ju så det ska vara i december..

  Många Kramar på dig.

  SvaraRadera
 3. Julkänslan har inte riktigt hittat hit heller, me det kan bero på att jag jobbar emellanåt och inte är helt ledig. Tycker det låter helt underbart med pyjamasdag;))
  Kram Bibban

  SvaraRadera
 4. En riktigt härlig fortsättning på julen önskar jag dig.
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 5. Ibland är det så att Julstämningen inte blir som man önskat.
  Men skönt att det varit en trevlig helg i alla fall.
  Och ja, snart är det Nyårshelgen och ett nytt år igen.
  Oj, vad tiden går fort.
  Ha en bra fortsatt helg.
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Här kom det lite julkänsla på juldagen och annandagen,ca 35 cm snö så det har varit mycket skottning nu,ledig 11 dagar och ska bli skönt att vila upp sig lite,ha en god fortsättning o kram.

  SvaraRadera
 7. Nä julen blir inte alltid som man tänkt sig.
  Sjävl firade dottra och jag julafton ihop annars har jag varit ensam och ömse om tyckta att det varit skönt och ömse om önskat att någon kunne ha bjudit på mat eller iaf kaffe.
  Hoppas att grannen och du fick trevligt med vin...
  Kramar:)

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis