2009-12-20

Söndag kväll och snön är kvar!

Så är helgen till ända och snart är det dags att träda in i julveckan. Jisses vad tiden flyger iväg. Tyckte inte det var länge sedan man skrev om höstens intåg med sina vackra färger. Nu har den vyn ändrats till att vara vit, vit och oändligt vit. Vi har nu haft snöfall i flera dagar så snöhögarna har vuxit sig höga. Skottat har man gjort, slirat i trafiken har man gjort och klagat förstås. Men hur det än är så kan man inte förneka att det är fasiken så mycket vackrare med vit snö än regn och rusk. Det verkar som Kung Bore även har vandrat ner till Skåneland och släppt lite av det vita. Så nu kan man väl ändå säga att vintern verkligen är här.

Idag har tiden tillbringats med att leta efter den förbannade jullådan med tomtar och julgranskulor. Men jag mitt snille har lyckats försnilla denna låda så några tomtar har det inte kommit upp ännu. Granen kan inte tas upp eftersom lådan är gömd någonstans i mitt stora förråd. Ja jisses vad man kan ställa till med när städlusten ramlar på en. hehe

På kvällningen har vi haft finbesök av vännerna L & B samt son. Fikat, pratat och bytt julklappar. Himla trevligt sällskap en söndagskväll! Sedan kom M över en liten sväng och tjattrade bort lite tid. Så middagen blev rejält försenad. Men vad gör väl det när man får trevligt besök?

Imorgon blir det lite av en liten julafton med Dotera och Freunde. De åker iväg över julen till Spanien så vi firar lite imorgon istället efter jobbet. Ska bli riktigt trevligt det också. Då har man något man kan se framemot när man sliter i sitt anletes svett på jobbet.hehe

Sedan blir det att träla och streva fram till onsdag kväll. Att julen närmar sig har jag inte fått någon känsla för ännu eftersom inget är sig riktigt likt detta år. Jag jobbar ända in i det sista, Dotera är borta över julen, snön ligger vit utanför och Caesar den stackaren har problem med kulorna. Fast vad gör väl det. Julen kommer i alla fall.

Ha en bra måndag allihopa!

5 kommentarer:

  1. Nej men stackars Caesar,.så hans kulor spelar Jingle Bell´s året runt, inte enbart under julhelgen? Grymt är ordet, riktigt hundliv, inte bra att sitta på den kalla snön.:) Ha det,och köp Caesar ett par varma brallor.

    SvaraRadera
  2. Stannar till och lämnar en puss på pannan!
    Kram gumz!

    SvaraRadera
  3. Vad snö alla verkar ha,här är det 2cm men -14g så kyla är ingen bristvara,frugan har som dig fullt upp med jobbet men ledig julafton och juldagen,själv jobbar jag tills onsdag sen ledig 2 veckor och det är en halv semester,ska bli gott,det har hänt mycket tråkigt i vår familj sista tiden men börjar se en ljusning på eländet nu,ska fira jul hos Ella och det blir nog bra,ha en toppen jul o kram så hörs vi.

    SvaraRadera
  4. Men så härligt ändå me så mycket nära å kära!!!

    SvaraRadera
  5. Ja, tiden går verkligen fort.
    Och nu är det Jul igen....
    tycker inte det är länge sedan det var vår och förväntningar inför sommaren.
    Men iår fick vi i alla fall en riktig vinter och även här i Stockholm.
    Och det var länge sedan sist....
    Får hoppas det fortsätter så, för jag gillar inte när vintrar är en blandning av höst och vår.
    Känns bättre när årstiderna är riktiga som det ska vara.
    Fast naturligtvis det kan vara besvärligt för de som får väldigt mycket snö och mycket kyla.
    och i trafiken.
    Önskar dig en fin Jul.
    Kram

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis