2009-03-22

Nu är det söndagskväll och jag börjar...



närma mig toppen på stegen igen. Skönt efter en svacka.

Morgonen började med frukost hos dottern och hennes frende i deras nya hem. Fint är det liggandes så att de ser vattnet från sitt sovrumsfönster. Takhöjden är knappt 1,75 så det får inte vara några långväxta där inte. Frendes barn var där så det var livat kan jag säga. 3 döttrar i åldrarna 9, 8 och 2 och två hundar. Och jag som kan tycka att en hund och en tonårsson kan bli livat värre. Men det är inget emot livet hemma hos dottern. hehe Sedan blev det en god lunch på frendes restaurang.

Därefter tog vi med oss stortjejer och åkte hem och hälsade på min väninna M som börjar komma tillbaka hon också. Tog först en kopp kaffe och sedan en liten glutt på Greace. Det var längesedan man såg den filmen och trånade efter Travolta. Jisses vad ung han såg ut och vilken kropp. hehe. Vilka moves den mannen hade och sjunga kunde han också. Kommer ni ihåg, 1978 var det året. Men det var 1977 då Travolta dök upp som diskokung i Saturday Night Fever och flickorna föll som känglor.hehe Nu är han man i aktningsvärda åldern av 55 år.

Sedan blev det en promenad i skogen med hundarna. Det slank även ner en middag, fläskfilegryta med basmatiris. Mums.. Sonen provade tillsammans med S att köra moppe och ögonen lyste på dem. Trots snöyra så var de ute och körde. Brr att de inte frös.

Till slut kände jag att det var dags för oss att lämna M och S för att röra sig hemåt till oss. M var rätt trött och behövde vila. Hon har inte riktigt fått tillbaka krafterna. Nu spelar tonårssonen Wii med tjejerna och det är lugnt och skönt. Strax kommer dottern och hennes frende och hämtar tjejerna för att köra hem dem till mamman deras.

Sonen är lite ledsen i ögat för vi lyckades inte få tag i T för att köpa moppen av henne. Men hon skulle höra av sig imorgon så då kanske mungiporna upp igen. Han är bra sugen nu så jag måste boka in honom på körlektioner eftersom det är en EU-moped. Nu blir man fattig igen eftersom jag ska betala halva moppen. Suck men vad gör man inte för sina barn.

Nästa vecka kommer gå i festens tecken. Först är det firmafest på tisdag som går i filmgalans tecken. Vi har fått utse bästa manliga skådespelare, bästa kvinnliga skådespelare, bästa manliga biroll, bästa kvinnliga biroll samt årets nykomligen. En av de som blivit nominerade till bästa manliga är världens bästa JanE. =) Tror att det blir den här stassen till höger som åker på på tisdag. hehe Måste bara ångbasta typ hela måndagen och halva tisdagen för att komma i den.

Sedan blir det party med storasyster på fredag. Jisses man kommer vara som urkramad disktrasa på lördagen. Men det ska bli jättetrevligt. Nu hoppas jag bara på att den förbenade snön slutar komma uppifrån och att solen och värmen gör sitt intåg. Kung Bore är seg i år på att släppa in Gumman Tö.

7 kommentarer:

  1. Själv hatar jag söndagkvällar. Ångesten inför ny arbetsvecka. Kram i alla fall

    SvaraRadera
  2. Låter som en helmysig söndag i mina öron!!
    Och veckan som kommer verkar ju vara väldigt ok den också!!
    Jag har jobbat sen 15-snåret....du ville ju inte!!Nån får väl se till att Sverige rullar!!Hahah
    Ska hem nu, vrålhungrig= inte alls bra!!
    Snö?? Näe du, hos mig ösregnar det!!
    Kram på dej!

    SvaraRadera
  3. Tack för peppen, stegen, energin och stegen, goa du! Ska använda dem väl...och i morron är en annan dag! Kramizar och tack!

    SvaraRadera
  4. Kramen skulle det vara där på slutet...inte stegen igen ;) jag är visst förvirrad oxå...=)

    SvaraRadera
  5. Kjersti: Ibland är söndagarna verkligen en ångest men inte idag.

    emsa: Jag tänkte att jag måste dela med mig om att hålla Sverige rullande. Var så god...hehe..

    Afrodite: Här kommer världens största bamsekram....

    Lallis: Du är min Codega.

    Kramis Lena

    SvaraRadera
  6. jag gillar din blogg! Tyvärr har jag ingen själv än.. men en dag.
    Tre barn i ett hushåll låter livat, är din dotter tillsammans med en äldre man`? Det är min och ja, det är ju blandade känslor..
    fortsätt blogga s¨å bra! //Annika

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis