2009-05-03

Åh vilken härlig helg det har varit!

En helg full av solsken, umgänge, grillning, vin i mängder, rensning i rabatter, klippning av hagtornshäck m.m. Det var längesedan jag njöt av en hel helg som jag har gjort denna helg. Jag har känt mig privilegerad som har fått denna helg fylld av glädje, sol och goa vänners sällskap. Fått slagits med en taggig häck (ops!), slitit i mitt anletes svett i trädgården för att få den sommarfin. Vaknat med träningsvärk i kroppen och plåtslageri i knoppen. Men ack vilken helg!

Jag hoppas att ni alla har fått en underbar och solig helg. Något man kan blicka tillbaka till när livet känns dystert och tungt. Jag hoppas att ni alla har fått sol på er och laddat era batterier. Får det är vi alla väl förunnande oavsett vilka vi är och vad vi än går igenom.

Denna helg har verkligen gett mig försmak på vad komma skall. Ljumma vindar, sol och klarblå himmel, solkatter som dansar över vattnet. Den ljuva sommartiden är på gång in över vårt land. Säg är det inte skönt?

Låter följande avsluta kvällens inlägg!

Där gullvivan blommar - Grymlings

4 kommentarer:

 1. Visst är det en helt fantastisk tid vi går till mötes! Och att vi redan fått så mycket försmak av vad som komma skall...det är sååå härligt! =)
  Jag håller med dig, helgen har varit underbar!
  Även om här oxå varit en och annan plåtslagare på besök...hehe.
  Roligt att höra att du har fulladdade batterier inför kommande arbetsvecka! =)
  Kramen på dig och sov så gott! Ses i morron! =)

  SvaraRadera
 2. Hej!! Ja, vi har faktiskt fått en riktigt härlig helg. Det var länge sen som jag hade så trevligt som jag haft i helgen!! ;) Vi har gjort liknande saker som du med den skillnaden att vi inte har en trädgård. Men jag stod i svärmor å svärfars trädgård å skrapade/sandpapprade "mitt fönster" som ska bli fotoram. Har till och med fått lite färg, solen har visat sig varje dag å det är sååå skönt, trots att vindarna är riktigt kyliga än så länge...
  Hoppas du får en fin vecka som kommer!!
  Stor Kram, Maria

  SvaraRadera
 3. Missar allt det goa när det är jobbarhelg men får ta igen det när jag kommer hem,har varit sol och vackert hela veckan i Sundsvall men jobbar inne hela tiden och sena kvällar så hinner inte suga åt mig energi som jag vill,ha en bra dag o kram.

  SvaraRadera
 4. Det är så härligt med värme och sol. Jag längtar till lediga sommardagar som ska vara fulla med energi.

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis