2009-05-02

Så har ytterligare en skön och härligt dag passerat.

Och en lika skön kväll är det så länge solen är uppe. Så fort den lägger sitt huvud på kudden blir det kallt.

Idag har dagen gått åt att städa ytterligare lite mer i trädgården och grannens son klippte ner hagtornen. Så grannen och jag krattade och fixade iordning efter klippningen. Sedan har vi spelat lite back gammon i solen och druckit kaffe. En skön och avslappnad lördag i solen. Å vad jag älskar den här tiden på året. Alla börjar vakna upp och vistas i sina trädgårdar. Grillarna sprider sina ljuvliga dofter av diverse grillat, korkarna poppar och glasen härligt fyllda med go dricka.

Sonen drog till stora staden med kompisar och har åkt båt bara för att njuta av en mjukglass på ett soldäck. Än så länge har han ännu inte kommit hem. Det är skönt nu när barnen kan vara ute och inte sitter framför dator/tv-spel dagarna i ända.

Alldeles strax ska jag krypa upp i soffan med en god bok och ett glas rött och bara njuta. Ledig imorgon också och förhoppningsvis lika fint väder som idag.

Idag vill jag också hylla min storasyster som fyller stor, 50 år. Hipp hipp hurra för dig idag. Här är en liten hyllning till dig!

7 kommentarer:

 1. Det är så underbart när man kan bara ute och greja lite i trädgården med sina grannar.. Låter som du kommer att ha en riktigt mysig kväll.. Ta lite vin för mig också.. Ha det så bra..Kram L

  SvaraRadera
 2. Tack för födelsedagshälsningen. Nu ska det grillas litegrann å sen blir de ett glas rött till de.
  Storasyster

  SvaraRadera
 3. Grattis till syster:)
  Och ja, det är underbat nu, tycker jag också. Ikväll är jag lite"övergiven".
  Sonen är iväg(inte så väldigt ovanligt i och för sig) och dottern sover hos kompis . De andra är hos sin kära fader.

  Ha en fin kväll, vännen.
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 4. bloggberta.blogg.se2 maj 2009 20:18

  Hallåjs. Nog är det skönt alltid med dessa extra lediga dagarna. Blir lite bortskämt men maj månad ska vara så. Lite mera ledig framöver också. Kristi himmelfärd t ex som i år är på min födelsedag hihi.
  Kram, nu njuter vi av solen. Grillar och äter gott.

  SvaraRadera
 5. Ja, ett glas rött en sommarkväll är INTE det sämsta... ;)
  Kram och ha en lugn och skön söndag!

  SvaraRadera
 6. Åh, vilken härlig dag det lät som! Min var betydligt mer hektisk... nej, imorgon tar jag mig en Aforia-dag:.)) Det lät så härligt!

  Och massa grattis till systeryster!:.))

  SvaraRadera
 7. Åh, vilken härlig dag du beskriver! Härligt med grannsamarbete och grannsämja! Hoppas du fick ännu en Aforia-mys-dag även idag! =)
  I Skåne har det inte varit lika fint idag, ingen grillning och just nu regnar det. Men det kan det ju få göra nu när det snart är natt. Bara den där stora, runda, gula och underbara saken bestämmer sig för att lysa för oss igen i morron, så är jag nöjd! =)
  Kram till dig min vän och hoppas du har en underbar söndagskväll!

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis