2009-05-27

Lillördagen är snart över!

Go kväll alla ni där på andra sidan skärmen. Hoppas att er lillördag har varit bra och att ni kan lägga huvudet på kudden nöjda.

Själv är jag jätteglad just nu för jag har fått en award från Miranna med motiveringen:

...och så till AFORIA för att du gör precis det som det står på utmärkelsen...
..."brightens my day" även om jag inte har en aning om i fall du är blond eller inte... hihi)Jodå Miranna jag är blond och blåögd av naturen, grrr och klös. Men just nu har håret intaget en färg som ligger någonstans mellan råttans och blondinens. hehe som tur är finns det hjälp att tillgå.

Ikväll var jag på bostadsrättsföreningens årsmöte och vad hände där? Jo nu är man även invald i valberedningen. Vad det nu betyder. Har inte den blekaste men det löser sig säkert på vägen. Förr eller senare får jag reda på vad det betyder. hehe Och inte heller var det någon som backade på valet av mig som kvartersombud. Jisses undrar vad denna förening tänker med. Om de visste vem de har valt in. hehe

Så nu är man ännu mer involverad i sitt område och har då kanske också möjligheten att bitscha lite så något händer runt omkring.

Innan jag slutar detta inlägg vill jag bara pusha och uppmuntra 2 st härute. Det är först och främst L som kämpar så tappert genom rättegång och sorg. Gå in till henne och ge henne goa ord på vägen är ni snälla!

Sedan är det La Familia Afrodite som kämpar och står i för att bli färdig lärare. Gå även in till henne och framförallt pusha henne så att hon orkar genomföra det sista.

Go girls go!

Näpp nu ska jag lägga huvudet på en kall och skön kudde för att drömma mig bort mot sol och värme.

5 kommentarer:

 1. Susar förb i all hast innan det är dags för sängen...
  Grattis till utnämningarna... :)
  Passa nu på att utnyttja den nyvunna makten till att inreda en backgammonhörna på gården... ;)

  Kram och sov sött!

  SvaraRadera
 2. Men allra goaste go'gumman, vad gullig du är! Tack för ditt stöd! La Familia...mmm, jag gillar det ordet! =) Nu kan jag lugnt och tryggt fnula vidare en stund till och sen sova gott! Hoppas jag...=/ Du har i alla fall verkligen gjort vad du kan för att förgylla min dag! Och vet du vad?! You brightens my day too, so keep doin' what you're doin' yourself! Puss på dig! =)

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Jag har läst din inlägg nu och jag blev här en rejäl stund eftersom jag iinte varit in på ett tag...

  Jag vet inte om jag har tackat för dina goa kommentarer hos mig som du skrivit under tiden jag låg på sjukhuset, har jag inte det så gör jag det med ett stort TACK!

  Här snurrar det för fullt, sk in på terapin i morgon och på måndag, Läkaren här hemma på HC har gömt att skicka in läkarintyg så F-kassan har dragit in mitt sjukbidrag så jag får inga pengar den här månaden och då är det 2 dop, 1 30 års kalas, 3 barns skolavslutningar varav 1 går ut nian. Skolresor etc så jag gnider mina hjärnceller för att få ekonomin att gå ihop...

  Det är marknad här den 6:e så jag hoppas att jag får nått av det jag stickat sålt så får man in någon hundring där...

  Sköt om dig vännen/Kramar

  SvaraRadera
 4. Åhh vad gullig du är.. Kämpar tappert.. nja Försöker hålla näsan ovan vattenytan iaf även om det känns tungt just nu så är det snart över. Har ju alla mina underbara cybervänner som stöttar mig genom detta. Grattis till awarden.. Kan bara hålla med Miranna. You brightens my day too .. Kram L

  SvaraRadera
 5. Tack för din goa kommentar hos mig, och du gör mig också väldigt nyfiken ;-)

  Låter intressant det att du blivit invald i valberedningen i bostadsrättsföreningen,
  och ja det löser sig nog på vägen vad det betyder.
  Det går säkert bra.

  Hoppas du fick sova gott och önskar dig en fin fortsatt dag.
  Kram

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis