2009-05-24

Snart kommer det fikagäster!

Mor och Far blev så nyfikna på hur min nya altan ser hur så de bjöd in sig på en kopp kaffe. Far ska väl förstås inspektera så att allt har blivit korrekt gjort. Mor kommer väl att sitta i skuggan och oja sig över hur varmt det är. Solen strålar och det är varmt och skönt på altanen. Efter att Far och Mor har åkt ska jag försöka åka iväg och köpa mig 2 st solsängar att ha på altanen. Igår fick jag inte med mig några eftersom min granne tog en stor plats i bilen. hehe

Sedan i fredags när altanen blev klar har det grillats så det står härliga till. Sedan har det slunkit ner en och annan öl till detta. Tyvärr har back-gammon spelet fått ligga i vila eftersom R har varit med och grillat. Men ikväll kanske det bler en serie.

Hoppas ni får en lika härlig dag därute i Cybern.

4 kommentarer:

 1. Vi har haft en riktigt härlig dag!! Med fotbollsmatch å minigolf. Brorsonen spelade match å vi for med brors famlij + mor å spelade minigolf sen. Riktigt trevligt!!
  Låter så skönt med altan!!! Ta å njut lite åt mig med!!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Så ska livet va grill öl och en mysig altan,fattar du att jag är depp på vinterhalvåret,bara gå och längta efter den goa sommaren,hoppas allt faller besiktningsmannen i smaken så alla är nöjda och glada,imorgon är det Sundsvall igen och det börjar ta emot när det är fint i trädgården och annat,men snart semester och då får man ta igen allt man missat här hemma,ha de gott o kram.

  SvaraRadera
 3. Sådär ja, nu kan jag komma in igen!! Din sida har varit sådär tom hela dan igen????Vofföö??
  Låter som en bra helg i sin helhet!!
  Jag skulle kunna ta semster i 4mån lätt just nu!!
  Nu ska jag bläddra i fler kökskataloger!!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Här regnade det på morgonen men sen blev det uppe håll men då bakade jag å barnen bullar och så städade vi ...

  Såg va fin altanen blev .. nästan avis vill med ha altan ju :)

  Hoppas dagen blev bra :)

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis