2009-05-23

Min dator har fått spunk!

Nedrans förbenade idiotiska dator. Har nu kämpat med min kära dator i flera dagar för att kunna gå in och lägga ett inlägg. Men se det vill inte kära datorn. Idag fick jag äntligen till det så att jag kan göra ett inlägg. mutter mutter mutter knorr knorr!

Så nu kan jag skriva! Puh!

Halloj alla goa vänner! Jag lever och har inte glömt bort att göra inlägg utan som ni ser ovan, min dator har strejkat! Tack för alla goa kommentarer. Tassar in hos er vartefter och skriver något klokt. hehe

Vad har jag då gjort när jag inte har slagits med datorn? Som vanligt arbete, sova, äta och pyssla i trädgården. Nu börjar man skönja en trädgård och pricken över i:et kom igår. Min altan är klar! Jabadabadoooooooooo!

Min kompis R kom i onsdagskväll med allt virke och då började hungern efter altanen gro ordentligt. Torsdagen gick åt att handla, ta dammsugar- och svabbvalsen, plocka undan ute samt att ta bilder på hur det såg ut innan altanen kom på plats. Här kommer ett par bilder på före och innan:



Ena sidan av "uteplatsen"!

..och den andra sidan!



Nu ska ni få se hur det ser ut nu!!!!!!!!!!!!





Blev det bra eller blev det bra??











När jag ändå är i farten ska ni få en bild på grannes hund Tyra!

10 kommentarer:

  1. Å, vad fint det blev!!! Förstår att du är nöjd!! För et blev ju verkligen ett lyft!! ;)
    Härligt nu inför sommaren!! ;)
    Hoppas du får en härlig helg!!
    Kramen, Maria

    SvaraRadera
  2. Toppenfint blev det och ombonat,förstår om du är glad ,inget vidare när datorn krånglar även om det inte är livsviktigt så känns det dumt att inte kunna blogga,när får vi bloggkompisar komma på invigningsfest,ha en jättemysig kväll o kram.

    SvaraRadera
  3. Kanonfint!!Föstår om du längtat och att du är supernöjd!!
    Får väl gör aen soldans så så du kan ligga där o gossa hela dagen i morgon!!

    Ha en bra kväll !
    Kram

    SvaraRadera
  4. I helgen är det tyvärr lugnt med jägar examen och ingen skjutbana öppen :S men har ju det lugnt å skönt med barnen ... Här är det knepigt väder ena minuten sol å andra mörk himmel :S inte mycket regn alls ...

    SvaraRadera
  5. WOW! Det blev ju en...uteplats! Av något som väl var..ingenting! Grattis, jättefint! :)

    SvaraRadera
  6. Vilken skillnad, GRATTIS vad snyggt och praktiskt.
    Din vovve verkar gilla den redan.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Å så skulle jag också vilja bo! Ser jättemysigt ut med en sån där uteplats :-)
    Tack för din kommentar. Jo, jag har fått hjälp då och då. Men problemen återkommer ändå. Och nu har jag inte lyckats få kontakt med de som brukar hjälpa mig. Men i morgon kanske...
    Tyvärr verkar det inte finnas något sätt att skydda sig. Ända sättet är väl att flytta. Så i morgon är det lägenhetsvisning. Då håller jag bägge tummarna. Mäklaren sa att det verkar vara stort intresse. Stackarna, de vet inte vad som väntar. En annan bloggvän, Anita, har precis flyttat av samma skäl. Hon hade också spökproblem.

    SvaraRadera
  8. Vad snygg det blev.. Där kommer du få många mysiga stunder. Hoppas du får en bra söndag och att din dator inte strejar mer.. Kram L

    SvaraRadera
  9. Men åhhh!!! Vad fiiiint det blev! Förstår att du är lycklig! Samma känsla här för två år sen och man blir bara helt lyrisk. Att det finns folk som "av inget" kan skapa något så fantastiskt! =)Vilken sommar du kommer att få! Många underbara kvällar med kall öl, ett glas rött, black gammon och annat som ska avnjutas...=)
    Hoppas att du har sol hos dig idag och att du just nu har slängt dig i en av solstolarna och bara njuter...=) Massa kramar till dig!

    SvaraRadera
  10. Va skönt och avkopplande det ser ut. Sommaren kommer förmodligen att intas mest på nya altanen! Men sonen, va otäckt, att få en sån reaktion! Jag är ju sjukligt (hihi) intresserad av sjukhusserier så jag missar inget avsnitt av just Sjukhuset på trean. Där följer man bla ambulansfolket i deras jobb, man får bara buga och bocka och tacka för att dom finns och snabbt är på plats!
    Förstår att du är trött o sleten, ta det lugnt du bara, sommaren börjar först nästa vecka!
    Kram!

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis