2009-07-26

I'm back!

Halloj allihopa, nu är vi tillbaka i Svedala och fryser som attan. Veckan har bara flugit iväg och vi har svettats och svettats. Något brassande har det inte blivit tal om. Vi har mest hängt i skuggan eller i vattnet. Som varmast var det 45 grader i skuggan och då flydde till och med soldyrkarna in i skuggan eller ner i vattnet.

Vi har haft det både bra och dåligt. Hotellet var ingen hit. Trasiga dörrar, balkonger, tak osv. Underhållet var nada. Ägaren var en riktig falsk djävul. Från början var han hur mysig som helst likaså personalen. Men ju längre veckan gick desto mer avslöjade han sina sidor. Nästsista kvällen blåste han oss rejält. Vilket gjorde att personalen strök efter väggarna och höll sig undan sista dagen. De skämdes så mycket och trodde att vi var arga på dem. Blev lite energitapp där.

Vi hamnade i 2 st såpoperor, en svensk och en norsk. Sonen den stackaren han visste inte riktigt vilken fot han skulle stå på.

Den svenska såpoperans deltagare var ett äldre par med riktigt stora problem. Mannen 67 år och kvinnan 62 år. Varit tillsammans i 45 år så de hade mycket bagage i ryggsäcken. Till en början hade vi hur trevligt som helst med detta par. Vi var ute och åt på kvällarna tillsammans och hade det gott. Sedan gjorde jag och sonen ett misstag. Vi gick ut efter en middag med Mannen och gick på en bar tvärs över gatan. Det skulle vi inte ha gjort. Jisses vilket liv det blev. Till saken hör att Kvinnan var trött och gick och la sig. Jag frågade om det var okej ifall vi ville fortsätta vidare och det var det. Något jag lärde mig var att gå ensam med sonen på byn föranledde en svans av turkar efter oss. Hua! Därför kändes det tryggt att gå med en äldre herre där turkarna trodde att han var min pappa. Men se hon fick för sig att jag var ute efter hennes man. Spelade ingen roll vad jag sa. Så då blev det lite tungt där ett tag.

Den norska såpoperans deltagare var 3 norska pojkar och 1 tös. De var i Turkiet för att parta byxorna av sig och bada och sola. Åldern var mellan 18-22. En av pojkarna var ihop med tösen. Efter 2 dagars festande gjorde pojken slut med tösen och då började det hela. Till saken hör att tösen var blonderad, blåögd både färgmässigt och huvudmässigt (hehe). Tösen förstod inte att man inte kan springa i kortkort, urringat och högklackat i muslimskt land. Men hon fick lära sig ganska snabbt. Vi försökte varna henne men hon lyssnade inte. Fajten var igång och osämjan var riktigt rejäl. Det tråkiga i det hela är att tösen inte ville betala för sig när hon åt utan hon försökte lägga matnotan på andra hotellgäster. Hon försökte med mig men jag såg till att snabbt få tillbaka pengarna. Men sedan hängde hon sig på den svenska såpoperans deltagare, kvinnan, som köpte tösens historia helt och hållet. Så nu blev ytterligare en fajt i den svenska såpoperan. Om tösens utnyttjande. Det hela slutade med att tösen gick under namnet Parasiten både på hotellet och på restaurangerna utanför. Så till slut blev det en svensk-norsk såpopera med mycket skitsnack och utfrysning.

Nu till allt det roliga. Oj det ringer på dörren. Får berätta mer sedan.

14 kommentarer:

 1. Oups, vilket drama ni hamnade i.

  SvaraRadera
 2. Jösses! Går det till på det viset fortfarande!?!

  Berätta nu om det roliga; speciellt om det speciellt rooliga du antydde om i kommentaren...;)

  SvaraRadera
 3. Änligen är du tillbaka. Har saknat dig.
  Låter som ni hade en händelserik vecka. *s*
  Ska bli spännande att läsa fortsättningen.

  Bamsekram Lisa

  SvaraRadera
 4. Så blir det när man umgås med vildar men oavsett så har jag saknat dig mer än jag trodde jag skulle göra så gott du är hemma igen,vi hörs,kram.

  SvaraRadera
 5. Oj, oj, vad det hände saker!! Men så får du ju inte sluta inlägget. Nu är jag ju jättenyfiken!!!!
  Kul att du är tillbaka, har saknat dina inlägg!! ;)
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 6. Hallå min vän
  Du verkar ha fått valuta för pengarna på din semester. Sånt är ju kul efteråt i alla fall.
  Väntar med spänning på fortsättningen.
  ha de gött
  kram
  Ann-Sofie

  SvaraRadera
 7. Haha!
  Din lilla "homewrecker"... *asg*
  Vilken semester du verkar ha haft...
  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 8. Hoppsan, sno gamla gubbar,haha med sonen!!!
  Hett där nere på alla håll!!
  Nu blir vi avkylda i Sverige hua va det regnar idag!! Gott att inte va på båten idag!!!
  Vi kom hem igår.
  Nä, födelsedagsfika får jag väl fixa i regnet!!
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Kan tänka mig ni haft en fin resa, men att tiden gått fort.
  Det brukar vara så när man har trevligt.
  Och ja, 45 grader i skuggan är mycket...och nog lite väl varmt....
  Då är det skönt att ha nära till vatten.
  Men trist att hotellet inte var som ni förväntat er, och med en otrevlig ägare av det.
  Och oj vilka "såpoperor" ni fick vara med om...
  Ha det så gott.
  Kram

  SvaraRadera
 10. *snällt jättegarv* Välkommen hem - varför kan du inte bara ha en alldeles vanlig "svenssonsemester"??? Du kanske ska sadla om till psykoterapeut eller nåt sånt? =)
  Storasyster

  SvaraRadera
 11. Hej och hå.
  45 grader?? Nej det är inget för mig. Kul om du berättar fortsättningen på resan. Låter ju intressant. Men norskor gör väl inget fel??

  He he. Kram vi hörs.

  SvaraRadera
 12. Har du fortfarande besök????
  Solen skiner men regntunga moln runt om och blött av nattens regn! Svensk sommar!
  Kram

  SvaraRadera
 13. Hej, vilken realitysåpa! Haha, det kan ju inte ringa på dörren ännu! Var är fortsättningen på historien och var är korten???
  Fy fasiken vet du, jag hade inte överlevt den hettan, det är ju den temperaturen jag brukar ha i bastun!
  Kramen

  SvaraRadera
 14. Välkommen hem! har varit kass på att besöka nu i sommar. Men kul att "se" dig igen. Och att läsa:)
  kram

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis