2009-07-31

Nästa Loftahammar!

Nu drar vi ut på nya äventyr. Denna gång inom Svedala. Imorgon bitti bär det iväg till Loftahammar tillsammans med vänner och deras ungdomar. Vi ska grilla, tjattra och umgås. Värmen blir ju inte det samma där som i Turkiet. Men värmen inombords blir betydligt mycket varmare. Vi kommer att vara där i 3 nätter sedan bär det hemåt för ompackning för att sedan dra till Leksand.

Kan ta ett tag nu innan nästa inlägg kommer och det lär inte innehålla någon magdans. hehe Den kan ni se er i stjärnorna efter. Detta är en seriös blogg och ingen blaj... hehe....

Må nu gott allihopa så hörs vi om några dagar.

8 kommentarer:

 1. Hm seriös blogg.. Då borde magdansen vara med *s*

  Ha det så kul och hoppas vädret håller i sig.
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Oj vad många inlägg jag har missat att läsa. Skall genast se till att uppdatera mig hos dig.
  Hoppas det blir en skön färd i Svedala och att vädret är hyggligt emot dig.
  Kram Marie:)

  SvaraRadera
 3. Ha det så trevligt och hoppas ni får bra väder också.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Ha så kul på det nya äventyret men lite magdans kunde du väll bjuda på,man har inte roligare än man gör sig.tänk allt stolligt jag gör och är from och blyg privat,du kan ha en påse över huvudet,haha,skojar bara,klart man bjuder på det som känns okay,vi hörs vännen.

  SvaraRadera
 5. Hej på dej nu är jag tillbaka och tittar in hos dej...men du !!lite magdans är välan seriöst, fast jag skulle nog inte ge mej på det även om hullet är brunt just nu..ha det nu så himla gott på nästa äventyr..
  Kram Bibban

  SvaraRadera
 6. Hoppas allt umgående och mysande med vännerna blir trevligt!!!

  SvaraRadera
 7. Ha det gött go'gumman! =) Pöss!

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis