2009-07-06

Måndagkväll och kortspel!

Hann knappt komma hem från jobbet innan grannens son knackade på och ville vara här. Hans farmor har kommit för att ta hand om lilla Tyra medan de är på Mallis 2 veckor. Farmor är en riktigt krutgumma och klår upp grannsonen 17 år. Så då ville han inte vara hemma. Nu har vi spelat kort i flera timmar och till slut tröttnade grannsonen och min son. Jag vann de sista matcherna och då ville de inte spela längre. De gav upp och knatade ner för att hänga vid tv:n.

Idag har vi haft det riktigt svalt, regningt och blåsigt. Inget kul väder alls för alla semesterfirare. Tycker riktigt synd om de som startade sin semester denna vecka. Snacka om kontraster, från 30 grader plus och sol till 14 grader plus och regn. Eftersom jag har denna vecka kvar att jobba så spelar det ingen roll för mig. Är rätt nöjd med detta väder för luften blir bättre på kontoret. Vi har noll luftkonditionering vilket gör att tempen stiger inne snabbare än tempen ute. Förra veckan hade vi 35 grader varmt och ingen luft. Idag hade vi bara 25 grader och lite luft. Imorgon har vi nog det ännu svalare och mer luft.

Om man tittar på väderkartan verkar ju västkusten och nedåt sol och lite mer värme än här. Vet inte om det är sant. Ni som bor på andra sidan. Har ni haft bra väder idag?

Snart är det dags att kasta ut grannsonen och nanna kudden.

Ha en underbar dag imorgon!

---------------------

23:46
Gaaa kan inte grannsonen gå hem snart?? Han vill verkligen inte hem för att farmor är där. Jisses pojk jag ska upp och jobba imorgon. Nu spelar han och sonen Wii och lever rövare. Men som straff får de ta nattaturen med Caesar.. hehe

Nu ska i alla fall jag nanna kudden.

12 kommentarer:

  1. Tänker på vad Du skrev...sen kommer det en tid då man saknar att de aldrig går hem, aldrig är tysta osv...även om när man är mitt i så är det lite mycket.

    SvaraRadera
  2. Kanske bättre att ta in farmor och pojkarna håller till hos grannen,ska inte glömma något hoppas jag,hittar på nåt dumt i bloggen när jag kommer fram,kram.

    SvaraRadera
  3. Härliga tonårsgrabbar - bra att du visade var skåpet ska stå och kammade hem pokervinsterna;-))

    Bor på västra sidan av Sverige och idag kan jag säga att solen skiner och det känns varmt igen! Tillhör dem som njuter av att ha ledigt även om det regnar - bara det inte regnar alla fyra veckorna vill säga;-))

    SvaraRadera
  4. Haha! Vad jag känner igen det där med att man vill att de ska gå hem, fast samtidigt så är det så smart att låta dem ta nattrundan med hunden.

    Det är konstigt hur man funkar; när de ständigt vill sitta hemma med polarna så vill man att de kanske skulle vara hos någon annan nåååågongång!

    När de sedan bara är ute och dricker öl i smyg så vill man att de ska vara hemma istället!

    När de har flickvän så önskar man att de EN natt i veckan kunde sova hos flickvännen (de är här nästan varenda natt, året runt) men när hennes päron åker på semester och de passar huset i tre dagar så vill man ha dom här hemma istället!

    Är det konstigt att man bli konstig?
    Kram!

    SvaraRadera
  5. He he, Jammen, asså, ehh. Det behöver väl inte vara sååå kallt. Finns det ingen mellanting i det här landet. Nu åker jag på minisemester (det var vad vi har råd med) till Riga och där skall det bli regn. Värmen kommer åter nästa vecka naturligtvis, så kan du sitta i skuggan (28 grader)och läsa din bok. Själv kommer jag i så fall stoppa huvudet i en hink med isbitar och vänta på svalare väder.
    Hjo hej på dej :-)
    PS; Du vår väl gå in och klå upp farmodern och tala om att aga är förbjudet. DS

    SvaraRadera
  6. 8 grader å regn har vi idag. Känns som det redan är höst!! Ska ta och göra i ordning en kopp te å lägga mig å läsa...
    Kramen, Maria

    SvaraRadera
  7. Hej! Här spelades också kort igår kväll, tyvärr är vi ju bara två och då är det inte så många roliga spel att välja på!
    Var på promenad nyss och kikade in på Cassels, en konsertlokal vi har några hundra meter från mig. Där ska Antikrundan spelas in i augusti, då lär det bli folkstorm här!
    Ikväll får Morden i Midsomer krona dagen, och nu ska jag ta mig en sushi-lunch
    Kramen

    SvaraRadera
  8. hahah känner igen det där med barnen o nätterna!!
    Men jag är såå glad att de vill va hos oss även om jag morrat mellan varven!!
    Det blir tystare o tystare!!
    Jodå varmt å soligt!! Mulet på fm men inte kallt inte!
    Trodde jag skulle få en soffkväll men jobbar så jag kan va ledig nå´n gång!!

    Kram på dej !!

    SvaraRadera
  9. Vi har haft regn regn o åter regn.
    Är ute på seglarsemester och det är tur att maken kan föra skutan fram själv så jag kan ta skydd mot regnet i ruffen med datorn :d

    SvaraRadera
  10. Kommer med nästa gång på ett parti!

    SvaraRadera
  11. Vad härligt det ska bli med semester, va!??? Vi har oxå våran första vecka nästa vecka... Håller som bäst på att fundera över vart vi ska bo å så under vår biltripp!?? Inte visste jag att det är så dyrt att semestra i Sverige!! Vi kommer ju bli superfattiga innan vi är hemma igen... Hoppas att det är värt det.
    Låter ju mysigt att du ska få "rå om dig själv" en stund. Sånt behövs emellanåt, speciellt om man är mamma, har jag förstått!!??
    2 mornar till att kliva upp, jippi!! ;)
    Kramen, Maria

    SvaraRadera
  12. Natti vännen!!
    Nu kommer visst regnet äntligen hit!!! Jippie!

    Kram

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis