2009-09-15

Så är tisdagen avklarad!

Jisses vilken smockad dag det har varit. Läkarbesök, och jo jag hann med både mötet med chefen, avdelningsmöte och aktivitet med middag samt titta på idol. Jajamänsan här är man effektiv, Fast and Forward, som är vårt nya motto på jobbet. hehe

Vi har inte drabbats av någon svininfluensa i familjen utan en rejäl jävla bonnförkylning som läkaren sa. Nästa på tur är nog morsan, eller vad tror du Sonen, säger läkaren. Snacka om att man nästan trillar av stolen när läkaren svär som en borstbindare och tuggsnuset nästan far ur munnen. hehe Men enligt Sonen var läkaren Cool och man fatta ju vad han sa. Skönt att någon i familjen kan uppskatta språkbruket.!!!!

Hem med Sonen, byta kläder, iväg till jobbet med en nedrans fart. In som ett jihu på jobbet, upptäcka att fasiken, konferensen ligger på andra sidan området, en promenad på en sisådär 10 minuter. Tjoho vad kul! Nästa sekund, panik, system gått ner och det måste läggas ut stormmeddelande till alla användare. Vilken himla tur att just du kom nu. Fixar du? Jaha sen redan men okej några minuter till och från spelar ingen roll. Hosta upp sig, dricka lite vatten och sedan med så ljuv stämma som möjligt: Idag tisdagen den femtonde september har vi stängt på eftermiddagen samt att vi har systemfel på systemet men vi arbetar så fort som möjligt på att lösa problemet. Lät det bra, äsch shit the same, here we go.....

På med meddelandet, hasta iväg till andra sidan området, instolpandes, flåsandes och bang: visst ja, vi skulle ju starta med lunch. Puh, då gör det inget att man var lite sen. En lunch bestående av rostbiff och potatissallad, muffins till kaffet. Det var inte så pjåkigt. In med lunchen, påfylld med kaffe och muffins, sedan skaka om hjärnan och ställa in ny frekvens. Pejla in Storbritannien och lägga om talet. Jäpp det går med lite vilja och mod.. hehe...

Därefter pejla in ny station, Sverige och mer lokala nyheter. Japp det gick det med. Snabbt klara av diverse punkter för att sedan ila iväg till minigolfbana och gå arton hål. Här kan vi prata om Fast and Forward. Tjong, bang, kling i med bollen i hål innan sjunde slaget. Förbannat, ops, vad är det för fel på klubban egentligen. Bollen närmar sig ju inte ens hålet. Äsch vi skiter i det här och sätter oss på en parkbänk med nunan fejsandes solen istället. Nähä, va, kan man vinna priser, okej girls here we go.... Vann jag, nä men en hedrande 4:e plats. Men herre jesses man kan ju inte slå chefen heller, eller hur? slick slick!!!!

Middag intogs på en grekisk restaurang med lite oxfile, råstekt potatis och lite rödtjut i glaset. Äntligen, pusta ut, slappna av och bara njuta av den goda maten och drycken. Därefter en smarrig efterrätt serverad med grekiskt kaffe. Olala kvällen var räddad. Snacka lite goja med kollegorna i en avslappnad miljö. Det var en trevlig afton i kollegornas sällskap.

Hemma lagom till Idol börjat. På med softkläderna, landa lagom mjukt i soffan, på med volymen på tv:n och sedan bara vara i sång både falskt som klara toner. Brorsan till Jidé blev antagen och ska till Stockholmia för att visa sin talang. Det stämmer nog som det sägs. Vi har alla en dubbelgångare någonstans i världen. I alla fall Jidé. Sedan swappa lite runt och hamna på Kändisdjungeln. Världens bästa program, nja inte direkt, men alldeles lagom efter en sönderstressande tisdag som avslutades med lugn.

Här kommer tisdagens avslutning med en snutt ur BrokeBack Montain musik Metallica Tuesday's Gone

7 kommentarer:

  1. HAHA, vad du skriver på ett humoristiskt sätt!
    Satte morgonkaffet i halsen mer än en gång!!!
    Du hade minst sagt en hektisk dag!!!!
    Go girl!!!
    Kram
    Snoddas

    SvaraRadera
  2. Jisses Amalia! *flämtar högljutt*
    Såhär kan du ju inte göra! Såna språngmarscher orkas inte med på en onsdagsmorgon! Jag är ju helt slut!
    Vilken dag! Men vilket härligt inlägg! =)
    Hoppas att du får en lugnare onsdag!?!
    Kramelikram

    SvaraRadera
  3. Det var en riktigt körig dag men lite kul blev det oxå,bäst av allt var sonens tillfrisknande,han hade nog fått några Treo,den läkaren låt på beskrivningen som en som fick kicken i Karlstad,han hette DR Bangladech,Kändisdjungeln kollade jag 10 minuter av första avsnittet,tror de räckte för mig och läste hon skulle äta getanus då är gränsen nådd för vad jag orkar med,kram.

    SvaraRadera
  4. Wow! Vilken dag..
    Blev slut bara av att läsa allt du lyckades att trycka in under din dag.. Men låter som en härlig avslutning i alla fall..

    Hoppas att onsdagen vart lugnare..

    Ha det gött //Madde

    SvaraRadera
  5. Haha! Här fläktade rejält runt öronen när jag kom in...
    Så du menar att jag ska dela med mej av min "karlar"...?? Hehe!
    Ja, varför inte... Man ska dela med sej av godingarna... *fniss*
    Kram och ha en bra dag!

    SvaraRadera
  6. Oj! verkligen full fart! Jag kände verkligen tempot för dagen nu när jag läste inlägget... skönt att det blev lite Idol på slutet i alla fall, lite mer passiv aktivitet;.))

    Tack snälla du för dina tänkvärda kommentarer inne hos mig också!

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis