2009-09-15

Tisdag morgon och solen strålar från klarblå himmel!

Dock är det inte så varmt ännu, endast 8 grader. Brrr!

Sitter med mitt morgonte och försöker ringa läkaren. Sonen har blivit sämre och jag måste försöka få en tid. Han har dock ingen feber men en hosta som gör att han hostar nästan upp lungorna och igår började han flämta lite lätt. Klagar även på att han börjar få ont i lederna. Så nu är det nog dags för ett läkarbesök!

Som alltid är det ingen lämplig dag egentligen att sitta här hemma och försöka boka tid. Idag är vår engelska chef på besök och vi ska ha ett möte med honom. Men förhoppningsvis kan jag både besöka läkaren och hinna med mötet. Sedan i kväll ska det vara en avdelningsaktivitet med avslutande middag på det. Visst är det väl typiskt att sådant här händer när det händer spännande saker på andra ställen? Men men that's life!

Sovit dåligt har jag gjort de senaste nätterna eftersom sonen har hostat och hostat. Ena ögat på honom och det andra slutet. Man känner att kroppen är bra mör just nu och käken har snart gått ur led efter alla gäspningarna. Men förhoppningsvis ska vi nu få lite lättnad genom läkarbesöket.

Här kommer John Denvers - Sunshine on my shoulder

6 kommentarer:

 1. Mmmm, vackert! Både öron- och ögongodis såhär en tisdagsmorron...=) Tack för det!
  Idag är en annan dag och den är alldeles fantastisk! I en jämförelse mot gårdagen i alla fall...=)
  Hoppas det går bra för sonen hos farbror doktorn och att han får hjälp mot sin hosta. Ja, och du, så att du kan få sova med BÅDA ögonen stängda...=)
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Jobbigt när barnen blir dåliga och i dessa svin tider så är det nog bra att kolla upp det.
  Håller tummarna att du hinner med både läkare och mötet, men det är verkligen typiskt att allt ska hända på en och samma gång.
  Hoppas att sonen får hjälp med hostan och krya på sig..

  Ha en bra dag//Madde

  SvaraRadera
 3. Stackars sonen! Dottern fick gå hem tidigare från jobbet igår, hon är också däckad...o har ont i luftvägarna
  Själv lever jag ju så isolerat, träffar få människor, utom i bassängen! Nä, jag är inte rädd för basilusker, men däremot hoppar jag över "avrivningen" som du beskriver! Efter bastun en varm dusch och så ut i verkligheten, betydligt tyngre steg än vad man hade i bassängen, hihi
  Hoppas du fick en läkartid, snart...
  Kramen

  SvaraRadera
 4. Oj, vad trist att sonen blivit sämre,
  och ja, det är bra att ni kollar honom hos en läkare.
  Hoppas du inte behövde sitta för länge i telefon för att få en tid.
  Ja, ibland är det typiskt att allt händer på en gång.
  Hoppas sonen får någon bra medicin, och kryar på sig snart,
  och att ni även snart får sova bättre.
  *kramar*
  Ps. Jätte-fin video

  SvaraRadera
 5. åå så fint jag njuter. Men du hoppas verkligen att grabben blir bra snart.
  Kram Bibba

  SvaraRadera
 6. Inget vidare när det blir så,hoppas han piggnar till snabbt men blir det pencelin så brukar det gå fort över,håller tummarna för att du kan va med på middagen, har du ingen treo hemma? eller är det bara tomt rör,hihi

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis