2010-11-03

November november grått och inte så trist!

Hej hopp allihopa! Här händer det saker må jag säga. När hjulen börjar rulla rullar det väldigt fort. Vad händer då? Jo först och främst har jag hittat en ny lägenhet som är betydligt mindre än den jag har idag. Ligger i samma område som jag bor i idag. Endast 500 meter från min befintliga bostad. Det är en 3:a på 88 kvm med 2 uteplatser i bra läge. Har lagt ett bud men inte fått någon respons ännu så går här på nålar och bara väntar. Det vore ack så skönt att få en mer lagom bostad som jag kan bo i även om sonen flyttar hemifrån. Pengamässigt blir det betydligt mer över i plånboken och storleksmässigt mer passade för mig och sonen.

Sedan idag kom ett nytt jobberbjudande som innebär mer i plånboken och betydligt mer utmaning än nuvarande. Dessutom är det en fast tjänst vilket tryggar framtiden för mig. Skulle jag få detta jobb så kommer jag få en stor utmaning att ta tag i. Jobbet är en global roll vilket innebär troligen mycket resande runt om på vår jord. Så även här går jag på nålar och väntar besked.

Yrseln har börjat ge med sig och jag känner att krafterna börjar komma tillbaka. Går inte runt med snurr hela dagarna utan bara någon gång ibland. Den 24-timmars mätningen  jag gjorde på mitt hjärta visade ingenting och jag fick ett brev på posten. Kunde bara småle när jag läste vad den läkaren skrev. "EKG visade inget onormalt utan en bra och jämn rytm på ditt hjärta. Om du fortfarande lider av yrsel råder jag dig att ta en läkarkontakt."
Men hallå, vad det inte det jag hade?? Undrar om läkaren som skrev detta verkligen tänkte sig för när denna skrev detta? Troligen inte eller så ansåg läkaren att hon inte var en läkare, eller? Så nu får man ringa till husläkaren istället för att få hjälp trots att kontakt var redan etablerad med en specialist. Tänk så kortsynt det är ibland inom sjukvården och hur mycket kostar det inte att göra om allt igen.

Ikväll firade jag och sonen lite granna med en storslagen middag (för att vara vardag) och ett glas rött till mig. Vi firade att det börjar hända positiva saker runt oss nu. Som sonen sa: En glad mamma gör det så mycket enklare hemma. hehe Naturligtvis var jag tvungen att fråga om jag hade varit en surkärring eftersom han sa som han sa. Nej det var inte så han menade. Han tyckte bara att jag ser gladare ut och att glädjen når ända upp i ögonen. Själv är han så glad just nu eftersom han har höstlov. Vilket innebär sovmorgon, inga läxor, inga prov och inga krav från skolan. Endast från ett visst håll hemma ;o)

Så till sist men icke minst. TACK ALLA NI SOM GRATULERADE MIG PÅ MIN FÖDELSEDAG!

Tror minsann att just på min födelsedag började det positiva snurra mer än det negativa. Så det här årets födelsedag var minst sagt helt underbar!

Ha det nu så gött därute!

2 kommentarer:

  1. Åh vad glad jag blir å dina vägnar, kramar om.
    Håller tummarna för att både lägenhet och jobb går i lås.
    Ja vad tänkte den läkaren (om det nu var en läkare som skrev det brevet) så blir man lite mörkrädd.
    Kramar:)

    SvaraRadera
  2. Blir så otroligt glad att höra att det vänt för dig!! Håller tummarna att det där jobbet blir ditt. Låter ju superkul!! ;)
    Lägenheten likaså. Det kan ju knappast bli bättre än om man får högre lön + lägre månadskonstnad för boende!!???
    Ta hand om dig!! Hoppas dom hittar vad som orsakar yrseln.
    Kramen, Maria

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis