2009-04-28

God morgon vänner!


Så är det en ny dag, en ny möjlighet att lära sig något nytt, en ny möjlighet att få uppleva något nytt.

Min nya möjlighet att få uppleva något nytt idag hände redan när jag vaknade. Efter influensan har jag fått världens största munsår på överläppen. Imorse när jag vaknade vad det ännu större. Jag undrar hur stort det kan bli? Så här sitter jag nu och tycker synd om mig själv (igen). För jag har fått världens största pussmun men tyvärr består den av ett par sår som har flytit ihop och blivit en enda röra. Det svider och gör ont som attan. Och jag som skulle agera fotomodell på lördag. Det kan man ju se sig i stjärnorna om. Kan ju förfanken inte komma upp med en bongoläpp fylld med munsår. Förbannande jävla skit helvetes pannkaka!

Jag gick ut på nätet för att hitta en bild på herpes och insåg när jag såg dessa bilder att: Hej du har ingenting jämnfört med de bilder som ligger ute. Så då hade jag inte världens största munsår. Det finns de som har eller haft värre. Skönt att veta men det minskar inte munsåret det minsta inte heller smärtan. Inte heller kunde jag ansöka till Guinness Rekordbok heller. Okej denna dag började great. Hmpf fräs spott och fräs!

Hoppas att er dag började bättre! Ha en underbarbar dag därute!


Nämen glömde att säga att sonen blev med moppe igår. Nu ska allt praktiskt fixas sedan kommer mamma sitta som på nålar för att sonen är ute och kör cross.

6 kommentarer:

 1. God morgon!
  Du får åka på apoteket och köpa anti. Då försvinner munsåret på ett par dagar och lördagens modellande är räddat.. Är glad att det är flera år kvar innan min son ska ha moppe.. Slipper oroa mig när han är ute och kör. Ha en bra dag..Kram L

  SvaraRadera
 2. God morgon vännen! Nämen, vilket skit! Bongoläpp och allt! Ska det aldrig ta slut liksom?! Men det är flera dar till lördag...kan gå vägen...=) Håller tummar och tår!
  Jag har fyra söner och ingen vill ha moppe, verkar ju helt konstigt kanske, alla killar vill väl ha moppe...men nej, de vill inte. När jag hör din oro är jag nästan lite glad att de är "lite konstiga" hihi...Kramen på dig och ha en fin dag! Ta hand om pussmunnen din! =)

  SvaraRadera
 3. Stackarn, genast till apoteket och köpt nåt effektivt mot läppen!!!

  SvaraRadera
 4. Ja, det med munsår är jätte-jobbigt.
  Har haft problem med det själv.
  Speciellt om jag varit förkyld eller problem med magen.
  Men det har blivit bättre med det de sista åren.
  Hoppas du blir av med det snart.
  Kanske på Apoteket de har något bra medel ?
  Fast när jag börjar få dem så använder jag en munsalva från Nuxe som heter: Réve de Miel som bl.a. innehåller honung.
  Och för mig denna funkar bäst och är toppen även för torra läppar.
  Jag andvänder den annars också och läpparna blir så lena och fina ;-)
  Bara ett litet tips som funkar för mig.
  Ha det så bra.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Några apoteksråd behöver jag inte ge men grattis till sonen som fått moppe,det är en känsla man bär med sig genom hela livet,den första turen går inte att glömma,förutom läppen så hoppas jag allt är bra,kram.

  SvaraRadera
 6. Puss åp dej fast att du har munsår!!
  ska ta mej samman o svara imorron, håller på att gå åt av "vår"trötthet eller ??
  Natti

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis