2009-05-31

Vart tog alla dagar vägen?



Helt plötsligt är det söndag och dags för ny arbetsvecka. Fattar inte riktigt var dagarna och kvällarna tar vägen. Tiden den bara rusar i 220 km och jag försöker hålla mig kvar. Inte har jag haft kraften till att göra inlägg för det har bara dundrat på.

Hann inte knappt hem ifredags förrän det var dags för gräsklippning med påföljande grillning. Satt ute och käkade och njöt och helt plötsligt var kl 02. Så huvudstupat ner i sängen och vakna till en strålande lördag.

Lördag förmiddag skulle jag och sonen åkt ut till Dottern och fira Mors dag. Men det gick inte. Så där vann jag i och för sig en stund till på lördagen men lite besviken var jag över att få träffa dottern. Som tur var bokade vi förmiddagen idag istället. Lördagkvällen skulle ske i dansens tecken ute med vänner men orken tröt och sonen mådde inte så bra. Så jag valde att hoppa av danståget och satsade på en grillafton istället. Så det blev en grillafton med ett litet öga på sonen och ett öga på backgammon brädan istället. In i sängen vid 2-tiden men kunde inte somna utan låg och läste till halv 4 innan ögonen slog igen.

Imorse hände något som inte har hänt på evigheter. Vaknade med ett ryck, slängde ett öga på klockan och den stog på 10. Satan i gatan, dottern med frende skulle ju komma mellan halv 11 och 11. Så jag kastar mig ur sängen. Snabbt in i duschen, fram med dammsugaren och dammsuga av lite. Sedan gjorde jag iordning frukosten och sätter mig till bords. Slänger ett öga på klockan för att hinna väcka sonen innan besöket kom. Ve och fasa kl var bara halv 8 på morgonen och jag hade bara sovit 3 timmar. Jisses vad tokigt det kan bli. Men jag är inte dummare än så. Åt min frukost i godan ro och sedan kröp jag ner mellan lakana igen och somnade som en stock till kvart över 10.

Kl 11 kom dottern med frende och barn för att gratta på Mors dag. Fick jättefina smycken, en silverring med stenar och ett jättefint halsband med ett hjärta i silver. Sedan var de tvungna att hasta vidare för att öppna restaurangen. Vid kvart över 2 kom Far och hämta mig och sonen för att äta middag hos Mor och Far och för att fira Mor. Mor fick som i vanlig ordning en ny bok att läsa och några nyutslagna syrener. Middagen bestod av baconrullade kalkonfiler med svensk färsk potatis och smarig sås. Lite vin serverades också och för en gångs skull drack Far 2 glas han också.

Alldeles nyss ringde P och bjöd mig på Bruce Springsteen koncert på torsdag. Typiskt att det skulle vara på torsdag för enligt väderkartan kommer det vara kallt och regnigt. Men men vad gör man inte för att kolla in Brucan?

Nu tänker den här damen sluta sina blå för annars gäspas munnen ur led. Sov gott allihopa!

5 kommentarer:

  1. Låter ju som en härlig helg! Förstår att det känns som att tiden går fort. Det tycker jag oxå. Snart är det helg igen! ;)
    Stor Kram, Maria

    SvaraRadera
  2. God morgon!
    Nu blir jag riktigt avundsjuk på dig... Se Bruce Springsteen.. Åhhh han är så bra. Hoppas att ni får trevligt. Skönt att du haft en bra helg även om tiden inte riktigt räckt till. Ha en bra dag.. Kram L

    SvaraRadera
  3. Vad KUL med Bruce!:)
    Och det låter myysigt.
    kram Lallis

    SvaraRadera
  4. Härligt att du kunde somna om och sedan vakna till ett nydammsuget hus!

    SvaraRadera
  5. Du måste va en riktig kvällsmännska,skulle jag sitta uppe till 2 på natten och varit nykter så känns det som jag är bakis ändå,kul att bli bjuden på Bruce,skulle jag oxå vilja se,och mina blogginlägg kommmer bara bli värre och värre så nu tänjer jag gränserna för att ni ska hinna vänja er med det som komma skall,skojar bara,ha så gott o kram.

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis