2009-08-21

Fredag kväll och snart dags för middag!

Så har ännu en vecka gått och det är äntligen fredag! Ska snart iväg på middag hos goa vänner och håller på att fixa till mig lite.

Imorgon blir det kräftskiva hos M och då blir det livat i kvarteret. hehe Nubbarna ska tagas med visor de höga. hehe Då ska vi skrålla och ta ton så det ekar i hela kvarteret. Som tur är, är en del av grannarna inbjudna. Hoppas att ni har en bra fredagkväll med massor av trevliga händelser.

6 kommentarer:

 1. Själv ser jag fram emot en väldigt lugn helg. Känner mig helt knäckt efter en hel dagvecka... Förhoppningsvis kan vi plocka lite bär!!
  Ha så trevligt i helgen! Kräftskiva låter ju superkul!! Å gott!!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Jättekul skylt, den skulle man vilja låna.Hoppas festen blir kul
  Kram Bibban

  SvaraRadera
 3. Ska notera mig din födelsedag. Ta det lugnt på kräftskivan. Kram

  SvaraRadera
 4. Ha så kul nu,själv har jag haft jätteroligt men jobb imorgon så det gäller att komma i säng men av någon konstig anledning så fick jag för mig att skriva en liten kommentar,bara till dig,kram.

  SvaraRadera
 5. Å låter mysigt med kräftskiva, det skulle jag också vilja gå på :-)
  Sv: Ja, jag tror du har rätt. Jag misstänker också att jag hade besök av några som ville få min uppmärksamhet. De kanske inte vill att jag ska flytta, eftersom jag gjort allt för att försöka få stopp på bullret i huset. Jag har också fått hit medium som hjälpt spökena att gå vidare. Så ibland undrar jag om de kanske VILL att jag ska vara kvar... Hu, det har jag inte en tanke på. Jag stannar inte en dag längre än jag behöver. I morgon blir sista natten här :-)

  SvaraRadera
 6. Är det tungt efter kräftskivan??
  Kramen!

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis