2010-11-14

Söndag och dags för brunch!

God morgon eller god eftermiddag what ever! Nu ska det njutas av en brunch tillsammans med sonen. Vi skulle ha firat far idag men eftersom denna dam inte mådde så bra inatt så har vi skjutit på det till nästa helg istället. Har kört porslinsbussen ett par timmar inatt/morgonkröken men nu känns det okej. Hungrig som attan är jag. Så nu ska det svullas tillsammans med sonen.

3 kommentarer:

  1. Stackars dig...Hoppas du mår bättre nu. Kram Lilitha

    SvaraRadera
  2. Skönt att höra att du mår bättre..
    Härligt att mysa med sonen på tu man hand... Här är det solo för tillfället eftersom båda mina är i Danmark...
    Härligt att du tar en time off och laddar batterierna..
    kram
    Ha em fortsatt mysig söndagskväll..

    SvaraRadera
  3. Hej! Ja det var väl så att du bytte jobb, flängde iväg till Asien och så vidare...inte konstigt du inte hunnit med att blogga!
    Ja det har hänt en del hos mig också, det tråkigaste var ett besked hos doktorn nyligen, jag har en igentäppt artär i halsen som är inoperabel. Beror alltså på åderförkalkning. Därav rökstoppet, vi äter nu medicin och knaprar tabletter mot röksuget, men själva rökstoppet infinner sig först nästa söndag., puhpuh. Sonen lyckades med denna metod så jag hoppas det går lika bra för oss. Nu följer medicinering resten av livet med ännu mera piller, måste nog köpa mig en doseringskarta för nu är jag väl uppe i 7-8 sorter...
    Hoppas du kommer att trivas i nya hemmet, ryste faktiskt när jag läste om makens personnummer...har aldrig själv fått några budskap från andra sidan trots att flera nära och kära gått hädan.
    Ha en fin ny vecka!

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis