2010-11-18

Morgonstund har guld i mun...

...vilket jävla skitsnack. Inte fasiken är det guld att stiga upp i ottan och kika ut på en frostbiten gräsmatta. Nänä tacka vet jag, varm och go säng.

Se nu är man tillbaka till sina vanliga gängor igen. Här vaknar man inte pigg och gla utan som den värsta maran med håret stretandes åt alla håll och kanter. Jag börjar starkt fundera på att anlita en sminkör som fixar make-upen medan man sover. Får då behöver man inte skrika av fasa när man slänger ett trött öga i spegeln. Dock blir det ett problem med att duscha på morgonen. Fast va fasiken det kan man ju ändra till att duscha på kvällen istället. Japp en sminkör OBS sminkör ej sminkös ska jag nu ut och jaga. Kanske kan man betala i natura för antar att malar antas inte som betalningsmedel.

Idag är det torsdag och snart fredag. Nu börjar fjärilarna röra om ordentligt i magen. För snart smäller det till och det är dags för visning. Men först ska det städas och piffas till. Jisses fattar inte riktigt hur det ska gå till. Har ju inte varit hemma något på kvällarna denna vecka. Hmm får nog försöka använda malarna och ta hit städhjälp.

Nu ska denna donna iväg igen på levernatörsmöten och än så länge har jag inte anställt någon sminkör så man får kladda på själv lite granna.

Ha en underbar torsdag!

5 kommentarer:

 1. Håller med dig till fullo inte har morgonstund guld i munnen inte...
  Ha det gott:)

  SvaraRadera
 2. Hehe, det vore något det att vakna sminkad och klar kanske frukosten färdig dukad innan man springer till jobbet..ja drömma kan man ju alltid.. För jag håller med dig om att morgonen inte har guld i min..

  Hoppas att dagen har varit bra och jag är helt hundra på att visningen kommer att gå kanon..

  kramen på dig ha en mysig kväll.

  SvaraRadera
 3. Hoppas det gick bra idag med visningen av lägenheten.
  kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas att visningen gick bra... Ha en trevlig fredagskväll. Kram Lilitha

  SvaraRadera
 5. De klart att visningen gick bra - eller hur?!
  Puss på pannan från största storasystern du har =)

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis