2011-02-11

FREDAG.........


...äntligen är det fredag igen. Imorgon stundar helgen till. Med det, SOVMORGON!! Ute är det vit, vit, vit men det har äntligen slutat snöa. Men jisses vad det har vräkt ner. Detta ställer till det i vår kommun. Tågen är 30 minuter försenade eller inställda, bussarna går inte och vägarna är inte så bra plogade. Japp det är vad som möter en när man vaknar denna morgon.

Sonen kommer inte till skolan pga inställda tåg. Han glad för en sovmorgon, jag irriterad för att han inte kan komma till skolan. Själv ska jag snart ut och raisa med bilen. Får se hur det går. I alla år som jag har bott i denna stad har det fungerat med friktionsfria däck. Men de senaste två åren skulle jag behövt dubbdäck.

Japp detta var morgonen här. Hoppas er morgon var bättre.


3 kommentarer:

 1. Bra lik Gustaf är jag allt på morgonen. Vill inte riktigt vakna idag...
  Det mesta står still så hör och häpna jag tog fram cykeln för att överhuvudtaget komma fram till affären. Hoppas att dom har hunnit ploga till ikväll när jag ska till jobbet.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 2. Såhär är det Lena, vi här i Dalarna tycker vintern och Bore ska vara kvar över Vasaloppet! Först söndagen i mars infaller det, sen struntar jag i om det blir vår!
  Klart man vill att ungarna ska ha bra skidföre på sportlovet också, om nu någon till äventyrs har råd med en sportlovsresa till fjällen. En vecka i Åre i sportlovsveckorna för två vuxna o två barn går loss på 35.000,-, en ökning med 26% från ifjol! Det är ju inte klokt!
  Ha en fin ny vecka och fyll den med roligheter!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Och nu är det söndag, snart måndag igen...GAH! Helgerna går för snabbt!
  Här har vi nästan ingen snö kvar...=)
  Söndagskramen till dig!

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis